Seopressor SEO Plugin hoger in Google zoekresultaten

Logo cursus traing wordpress

Seopressor SEO Plugin hoger in Google zoekresultaten

Eén van de beste seo plugins voor WordPress

Seopressor is één van mijn favoriete SEO plugins. Niet , wel erg goed! Het is een van de beste seo-plugins voor WordPress. Meer dan 1.20.000+ Websites gebruikt deze plugin omdat het out of box werkt. Hier ga ik het hebben over de coole maar zeer krachtige functies, die u kunnen helpen om uw zoekmachine (Google, Bing, Yahoo!) ranking omhoog te stuwen.

Vaak huren we experts in voor taken, maar vraag jezelf af: Gaat u elke keer een expert inhuren? Ik zou dat liever niet doen, tenzij het gratis is. Bovendien, als we een plugin hebben die al onze seo-taken kan verzorgen en slechts 99 dollar kost als een eenmalige betaling samen met life time updates dan waarom zou je ergens anders heen gaan.

SEOPressor v5 test en review

Laten we eens kijken naar de coole kenmerken van SEOPressor 5:

SEO-score

Kijk eens naar de bovenstaande snapshot. Het analyseert uw inhoud en geeft u een SEO-score, hoe meer de score, hoe meer kans op een hogere positie in de zoekmachine. U hoeft zich geen zorgen te maken tijdens het schrijven van uw artikel, SEOPressor geeft u alle suggesties om uw SEO-score te verbeteren, wat uw ranking een boost zal geven. In het geval van een over-optimalisatie, zal het u de score meer dan 100 geven en zal het u laten weten wat u kunt doen om dit te voorkomen.

LSI sleutelwoorden Suggesties

U kunt in de bovenstaande screenshot zien dat het de lsi trefwoorden voor het primaire “op pagina seo” weergeeft. Eenmaal gedaan met de primaire trefwoordoptimalisatie, kunt u een secundair trefwoord of een derde trefwoord selecteren uit het drop-down menu zoals hierboven getoond. Voorgestelde trefwoordenlijst zou worden bijgewerkt op basis van het trefwoord dat u selecteert uit de dropdown. Op deze manier kan de post niet alleen worden geoptimaliseerd voor het primaire doel trefwoord, maar voor alle gewenste trefwoorden.

Een korte uitleg over LSI

Dit zijn niets anders dan synoniemen of gerelateerde trefwoorden, door ze te gebruiken in uw artikel kunt u de kwaliteit en geloofwaardigheid ervan verbeteren. Het verbetert niet alleen de inhoud, het wordt ook gebruikt door zoekmachines om de kwaliteit van de inhoud te beoordelen en ze te rangschikken op bepaalde trefwoorden. SEOPressor v5 biedt LSI trefwoorden voor onze doelzoekwoorden, het zal u de hele lijst van hen laten zien, u hoeft alleen maar te klikken op het trefwoord en het zou automatisch worden ingevoegd in uw bericht.

Over Optimalisatie Controle

Dit is een van de beste functies, die ik nog nooit heb gezien in een van de WordPress SEO plugins. Het geeft u de mogelijke over-optimalisatie waarschuwing wanneer u uw bericht schrijft. Het houdt rekening met alle parameters tijdens het doen van over-optimalisatie controle, niet alleen de inhoud zal het ook laten zien dat u een waarschuwing, zelfs als u overmatig gebruik van de trefwoorden in de afbeelding .

URL

Het is goed om het belangrijkste sleutelwoord op de volgende plaatsen te hebben –
1) url van de post/pagina
2) Als ankertekst voor
3) Als ankertekst voor externe link

Deze controleert dit allemaal.

Inhoud

Inhoud speelt een grote rol als het gaat om de ranking van zoekmachines, als de inhoud niet goed is dan is het bijna onmogelijk om goed te rangschikken. Schrijfkwaliteit en unieke content ligt in uw hand, maar er zijn bepaalde gebieden, waar u zich op moet richten en SEOPressor v5 dekt ze allemaal vrij goed. Het scant de hele inhoud op trefwoorddichtheid, LSI woordendichtheid, afbeelding alt tekst, eerste & laatste , meta beschrijving, meta trefwoorden en nog veel meer en biedt een (zie bovenstaande afbeelding).

Min of meer, het dwingt u om kwaliteitscontent te schrijven die de aandacht zou krijgen van bezoekers en zoekmachines.

SEO-scorekaart

In het 1e punt heb ik hierboven de SEO-score besproken die deze plugin geeft op basis van de inhoud. Echter, het is niet alleen beperkt tot dit, SEOPressor v5 geeft u ook suggesties om meer te scoren in SEO. Probeer je te concentreren op die suggesties en je maakt zelf je inhoud 100% waterdicht.

Meta Trefwoorden & Beschrijving

Ook al heeft Google aangekondigd dat ze geen meta-trefwoorden en metabeschrijving in hun zoekmachine-algoritme gaan overwegen, we moeten ze toch ethisch gebruiken.

Waarom ik dit zeg? Wanneer iemand zoekt via Google, is degene die zichtbaar is voor de gebruiker, het kan uw CTR beïnvloeden als het niet goed geschreven is. Maar het belangrijkste is dat – als de beschrijving geen zoekterm heeft, dan pikt het de para op van de inhoud die het heeft. Daarom is het een goede gewoonte om alle trefwoorden in meta-tags te hebben. SEOPressor v5 heeft een groot aantal instellingen om te spelen met meta-tags.

Trefwoord decoratie

Een van de oude tips die nog steeds werkt, is het gebruik van uw target in header tags (H1, H2 & H3). Laat ze vet, cursief en onderstreept op enkele plaatsen om ze te laten opvallen door de zoekmachine (bolder, cursief en onderstreepte trefwoorden hebben meer gewicht in vergelijking met de normale trefwoorden).
Je moet denken wat een makkelijke truc, ik kan het zelf wel, waarom heb ik daar een plugin voor nodig? hehe. Het is niet zo eenvoudig, het doen van het verbetert SEO, maar overdrijven kan negatieve resultaten opleveren. Dat is waar deze plugin in beeld komt, het zal je laten zien wat je moet doen, waar je moet doen en wat je niet moet doen. Bovendien zou SEOPressor v5 je altijd laten weten wanneer je het gevoel hebt dat je iets te veel hebt gedaan (om te voorkomen dat je te veel optimaliseringsboetes krijgt).

Video's

Ik ben er vrij zeker van dat je zou weten hoe belangrijk het is om beelden op je berichten te hebben. Weet je, video's zijn net zo krachtig als en het insluiten van video's in je berichten zou je ranking omhoogschieten (het is niet altijd waar, maar wanneer je een behoefte voelt om een gerelateerde video op je bericht te hebben, gebruik dan gewoon deze functie). Onnodig om hier meer te zeggen, screenshot is genoeg om u te laten weten hoe gemakkelijk het is als u SEOPressor v5 gebruikt.

Optimaliseren voor meer dan één zoekwoord

Voert u een uit voordat u een bericht schrijft? Is het geen domme vraag, de meesten van ons doen het religieus. Op hoeveel trefwoorden richt je je bij het schrijven van de post? Ik weet zeker dat het er meer dan één zou zijn en gelukkig weet SEOPressor v5 dat het daarom de optie heeft om tot 3 trefwoorden toe te voegen voor optimalisatie zoals u kunt zien in bovenstaande snapshot.

Als u slechts één keyword wilt targeten dan is dat prima, in dat geval hoeft u geen andere twee keywords toe te voegen, eenvoudig genoeg!

Automatische slimme koppeling met behulp van SEOPressor v5

Het was een paar jaar geleden nog geheim, maar nu weet iedereen hoe belangrijk interne links zijn, vooral als je berichten over elkaar schrijft.

Heb je wel eens gehoord van een plugin, de zogenaamde SEO smart links? Ik weet zeker dat je het gehoord zou hebben.
Laat me eerst een korte uitleg geven over wat die plugin doet en dan komen we terug op ons punt. SEO slimme links staat bekend als auto interlinking plugin, ik weet dat het een andere functie heeft zoals affiliate links verhullen en alles behalve de populariteit die het heeft gewonnen vanwege de auto interlinking functie.

Verrassing! Als u van plan bent om SEO slimme links of een andere plugin te kopen voor auto linking & externe link verhulling doel dan is het beter om het idee te laten vallen en te gaan voor SEOPressor v5. Zoals u kunt zien in bovenstaande screenshot, hoe gemakkelijk het kan alle vereiste details voor auto interne links vast te leggen.

SEOPressor v5: verhulling van affiliate links

Gebruik je altijd een of andere plugin om (mantel)affiliate links te verbergen? Antwoord zou ja zijn, maar laat me je één ding vragen – linkt je plugin de verhulde url automatisch voor de bepaalde sleutelwoorden? Antwoord hierop zou nee zijn, totdat je geen gebruik maakt van een premium plugin. Laat me ter zake komen – SEOPressor verhult affiliate links zoals u kunt zien in het bovenstaande scherm en automatisch koppelen aan bepaalde trefwoorden over uw hele website.

In het kort -het verhult de affiliate url en auto koppelt de opgegeven zoekwoorden aan de verhulde url om de CTR, het conversiepercentage en de verkoop te verhogen.

Beeldoptimalisatie met Alt-tekst en beeldtitels

SEO-experts stellen voor om trefwoorden te gebruiken in alt-tekst, maar weet u waarom? Omdat het de zoekmachineoptimalisatie van de pagina's verbetert en het verkeer naar uw site van de zoekopdrachten naar afbeeldingen verhoogt. Dus, het is een win en win situatie wanneer u twee voordelen krijgt door het optimaliseren van de afbeeldingen.

Deze plugin heeft veel instellingen die u kunt configureren volgens uw behoefte (zie bovenstaande afbeelding).

Pagina/Post SEO score op een plaats

U hoeft niet elk bericht afzonderlijk te openen om de SEO-score te bekijken, de plugin heeft een paneel dat alle berichten/pagina's samen met trefwoorden en SEO-score weergeeft. Dit kan handig zijn wanneer u SEOPressor v5 op een gevestigde blog met veel bestaande berichten/pagina's installeert.

Andere handige functies

Dublin core support

Het is een Metadata die alle metadatastandaarden volgt en breed geaccepteerd is. Ik weet niet zeker of het nu iets met SEO moet doen, omdat zoekmachines begonnen zijn met het gebruik van metadata om onze inhoud beter te begrijpen, dus in de toekomst zou het wel eens enige waarde kunnen hebben.

Titels van pagina's optimaliseren

Optionele instellingen om automatisch het belangrijkste trefwoord aan de posttitel toe te voegen.

Tags toevoegen

Biedt twee diensten (Tag the net & Yahoo!) om de tags op te halen op basis van uw inhoud, die u kunt selecteren en vervolgens kunt toevoegen. Daarnaast kan het automatisch tags toevoegen/overriden aan de bestaande berichten.

Post slugs optimaliseren

Ingebouwde vergaderingen om stopwoorden uit post slakken te om ze SEO-vriendelijk te maken.

Automatische trefwoorddecoratie

Optioneel kunt u de doelzoekwoorden automatisch (vet, cursief, onderstreept) versieren.

Seopressor WordPress SEO Plugin kopen

seopressor.com


Tips voor Seopressor WordPress SEO Plugin

Doe trefwoordonderoek en gebruik je trefwoorden goed. Lees de onderstaande handleidingen:


Meer informatie over Seopressor SEO Plugin hoger in Google zoekresultatenof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Seopressor SEO Plugin hoger in Google zoekresultaten bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven