Website maken in 1 dag met WordPress specialist

Website maken in 1 dag met WordPress specialist online en in Nederland en België

Onder privé begeleiding van een ervaren web-designer maak je samen een eenvoudige, snellemooie, gebruiksvriendelijke website die je zelf kan onderhouden.

Logo cursus traing wordpress
Website maken met WordPress specialist

Website maken in 1 dag met WordPress specialist

WordPress workshop op maat | Overal in de Benelux | 1-6 personen

WordPress website maken in 1 dag met Professional

Je website online en ontworpen in één dag? Dat kan! Onder privé begeleiding van een ervaren web-designer maak je met wordpress een eenvoudige website die je zelf kan onderhouden.

In 1 dag een site maken? Hoe kan dat?

Uitgangspunt is dat je samen met Arthur 1 dag goed aan de slag gaat. Je werkt dan samen aan je. Arthur heeft honderden WordPress websites gemaakt en houd de regie in handen. Hij heeft honderden zoniet duizenden website gezien en weet waar website eigenaren mee worstelen en ziet snel wat wel werkt en wat niet.
Jij geeft aan wat je wilt en Arthur transformeert, met een flexibele opstelling, jouw wensen in een mooie praktische website. Je kan gewoon meekijken met Arthur. In de praktijk is dit een uiterst effectieve manier om een website te maken. Het is eigenlijk een dag bouwen en een spoedcursus in één.

Scenario’s voor WordPress online in 1 dag met

Er zijn verschillende scenario’s mogelijk, afhankelijk van jouw situatie:

Je hebt nog GEEN WordPress website

 • Je hebt nog geen WordPress website en hoeft niet alle details weten.
  Je hoeft ook niet alle ins-en-outs te weten van WordPress. Je doel is aan het einde van de dag een goede eenvoudige website online te hebben. Gaandeweg de dag zie je ook wel hoe WordPress ongeveer werkt.
 • Je hebt nog geen WordPress website. Je wilt achteraf ook weten precies weten hoe je website in elkaar steekt. In de praktijk blijkt dat dit in dag heel veel informatie is als ook het ontwerp nog helemaal gemaakt en toegelicht dient te worden. In dit geval is het het beste om 2 dagen te reserveren. Je kan ook voorafgaand aan deze dag de cursus WordPress Basis volgen. Dan ga je eerst je website zelf opzetten en gebruiken we deze dag om de website te vervolmaken en perfectioneren.

Je hebt al WEL een WordPress website

 • Je hebt al een WordPress website die klaar en online is en deze is aan vervanging toe.
 • Je hebt al een WordPress website doordat je zelf begonnen bent (autodidact) en bent vastgelopen. Na dagen/weken proberen kom je erachter dat WordPress toch te ingewikkeld is om zo even een goede website in elkaar te zetten.
 • Je hebt de basiscursus WordPress gedaan en wilt met een WordPress specialist snel online zodat je verder kunt met je business of content zonder dat je uren, dagen, weken bezig bent met het ontwerp van je website.

Tijdsduur

Voor 1 of 2 personen voor is 1 dag waarschijnlijk voldoende. Heb je veel wensen of ben je met meer dan 3 personen dan is het wenselijk om 1 dag extra in te plannen. We overleggen vantevoren om dit in te schatten en wat het beste is zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

website online in 1 dag
De eerste flyer uit 2010. We laten hem nog even staan for old times sake.

Stap 1: Basisopzet WordPress

Tijdens deze cursusdag worden de volgende onderwerpen behandeld:

 1. Het aanvragen van een domeinnaam en serverruimte.
 2. Het installeren van WordPress (Automatische installatie of kort consult FTP installatie).
 3. Het maken van nieuwsberichten en pagina`s.
 4. Het toevoegen van media als plaatjes, video en foto`s.
 5. Het beheren van de zijbalken en het toevoegen van widgets/applicaties.
 6. Het toevoegen van plugins voor nieuwsbrieven, statistieken, fotogaleries.

Stap 2: Ontwerp en vormgeving

Na het volgen van deze spoedcursus heeft de cursist een werkende website en de nodige basiskennis van WordPress om deze site zelf bij te houden. De cursus biedt ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Locatie

We kunnen afspreken op jouw locatie of bij ons. Dit in overleg.

Tarief

Het tarief is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers en de locatie. De prijs voor 1 dag ligt tussen de 500 en 600 euro. De exacte tarieven kun je vinden op tarieven. Je kan het ook vragen aan Arthur.

Tips

Het is handig als je een aantal voorbeelden hebt (3 à 5 stuks) van websites die je goed vind en die bij je passen. Dan kunnen we doelgericht te werk gaan in deze spoedcursus WordPress bouwen.

Uitgebreide informatie kun je vinden op www.cursuswordpress.com/cursus-wordpress.

Scroll naar top