Teamviewer | beeldscherm delen op afstand volgen gratis software videoconferencing

TeamViewer is een gratis, snelle en veilige oplossing voor toegang op afstand tot computers en netwerken. Met teamviewer hebben we veilig toegang tot je web-browser om je verder te helpen met WordPress.

Online WordPress training cursus volgen met Teamviewer

In sommige gevallen is het handig als we op afstand toegang kunnen hebben tot je webbrowser. Dit geldt hoogstwaarschijnlijk voor de online cursussen op maat:

Beeldscherm delen tijdens cursus

Voor online groepscursussen kan het ook handig zijn. We vragen je dan ook om Teamviewer te installeren voor de online groepscursussen:

Teamviewer installeren en account maken

De eerste installatie van TeamViewer is simpel. Het enige wat u hoeft te doen is de software te installeren, aan te geven of u TeamViewer commercieel of niet-commercieel wilt gebruiken, een naam en wachtwoord voor uw computer in te stellen en deze op te schrijven voor toekomstig gebruik. Zodra het installatieproces is voltooid, wordt de hoofdinterface van TeamViewer geopend. Deze bestaat uit twee tabbladen: afstandsbediening en vergadering.

Teamviewer Wachtwoord en ID doorgeven

Om CursusWP toegang te geven dien je het ID en wachtwoord door te geven. Dan kunnen we je webbrowser (Chrome, Safari, Firefox) overnemen om zo één en ander te demonstreren.

teamviewer scherm delen