WordPress template opdrachtbevestiging freelancer of onderneming

Ben je voor je onderneming op zoek naar een WordPress of voorbeeld voor je opdrachtbevestiging of contract? We hebben een template gemaakt die je eenvoudig in je WordPress website kan plaatsen en gebruiken voor een komende opdracht.

Je kan het door ons gemaakte op je WordPress pagina plaatsen, bijvoorbeeld op jouwsite.nl/opdrachtbevestiging. Je kan hier het voorbeeld van de opdrachtbevestiging bekijken. Je opdrachtgever kan deze opdrachtbevestiging invullen. Dit scheelt jouw werk, tijd en energie en het schept duidelijkheid en vertrouwen naar je opdrachtgever. Zodra de opdrachtgever het heeft ingevult, krijgen zowel jij als je opdrachtgever de bevestiging in hun mail. Je kan desgewenst nog vragen of ze de mail nogmaals kunnen bevestigen.

Geschikt voor freelancers, zelfstandigen, zzp-er en elk bedrijf/onderneming

De template van de opdrachtbevestiging is geschikt voor iedere freelancer, zelfstandige, zzp-er, starter of iedere ander bedrijf of onderneming. Enige voorwaarde is dat je een goed gebouwde WordPress website hebt.

WordPress template opdrachtbevestiging of contract downloaden of kopen

Je kan tegen een relatief kleine vergoeding de template aanschaffen. Het zelf maken van een eenvoudig formulier is op zichzelf niet moeilijk. Er gaat nogal wat tijd zitten in de zogenaamde condities/voorwaarden. Zoals je hieronder in het voorbeeld kan zien, verandert het formulier afhankelijk van de gemaakte keuzes, bijvoorbeeld bij het kopje vergoeding. Je kan zelf de waardes en bedragen, indien nodig, eenvoudig wijzigen. Dit is geen rocket science. Je hoeft geen programmeer-kennis te hebben. Indien nodig helpen we je op weg. Je ontvangt tevens een kleine handleiding.

Geschikt voor iedere WordPress website

De template werkt op iedere WordPress website, onafhankelijk welk thema je hebt. Het is wel belangrijk dat je WordPress website redelijk up-to-date is en niet enorm verouderd. Het formulier is bovendien AVG-proof, dus in overeenstemming met de ingevoerde Algemene Verordening Gegevensbescherming privacy-wetgeving. Lees meer over AVG, WordPress en privacy wetgeving. Verder vind je hier meer informatie over formulieren maken in WordPress.

WordPress template eenvoudig aan te passen

De template is in zijn geheel te implementeren in je website. Vervolgens zijn er nog veel mogelijkheden om het formulier aan te passen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Velden of toevoegen
  • Teksten aanpassen, toevoegen of verwijderen
  • en lettertypes en groottes aanpassen
  • aanpassen in overeenstemming met je
  • Invulvelden zijn eenvoudig wel of niet verplicht te maken
  • Emailadres(sen) aanpassen waar het ingevulde formulieer naartoe verzonden dient te worden
  • De emailtekst van de bevestiging aanpassen, dus naar degene die de opdrachtbevestiging heeft ingevuld

 


3 opties voor de WordPress template

Er zijn 3 opties voor de WordPress template. Het is afhankelijk hoeveel je zelf of door ons wilt laten uitvoeren. Bekijk hieronder de 3 opties:


1 | Downloaden en zelf doen

Opdrachtbevestiging: onaangepast (download only)

Het onaangepaste formulier zoals hieronder getoond. Je kan zelf e.e.a. aanpassen. Je dient zelf het formulier op je site te plaatsen. je ontvangr een kleine handleiding hoe je te werk kunt gaan.

Prijs: 75 euro


2 | Laten installeren

Opdrachtbevestiging: onaangepast + op jouw WordPress site geinstalleerd

Het onaangepaste formulier zoals hieronder getoond. Je kan zelf e.e.a. aanpassen. We installeren het formulier op je WordPress site. We hebben dan nog wel je WordPress-login nodig.

Prijs: 125 euro


3 | Laten aanpassen / customizen

Opdrachtbevestiging: aangepast + op jouw WordPress site geinstalleerd

Het formulier zoals hieronder getoond, aangevuld met kleine wijzigingen. We installeren het formulier op je site en passen het waar nodig aan aan je wensen. Tijd voor aanpassingen en wijzigingen: maximaal 1 uur.

Prijs: 175 euro

Korting voor kleine ondernemers en starters

Voor kleine ondernemers, zzp-ers met een minimum inkomen, goede doelen en starters geven we een korting van 25%. Als je een cursus hebt gevolgd en je laat een leuk succesverhaal achter is de template gratis te downloaden.


Updates en licentie

Houd voor de toekomst rekening met updates van de software. Wil je de software aanschaffen, dan bedraagt de licensie éénmalig rond de 25 euro. De plugin waarmee het formulier gemaakt is, heet Formcraft, een goede, degelijke en betaalbare plugin. Het is ook mogelijk om de opdrachtbevestiging met Gravity Forms te laten maken. Nadeel is dat je dan jaarlijks je licensie moet verlengen.


Opdrachtbevestiging downloaden of aanschaffen

Hoe werkt het? Neem contact op en geef aan welke van de 3 opties van de opdrachtbevestiging je wilt. Je ontvangt dan de faktuur en je ontvangt de template, eventueel geïnstalleerd op jouw WordPress website. Vergeet in het laatste geval niet je WordPress login mee te sturen. Mocht je de template door ons willen aanpassen, geef dan aan wat je wilt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op of bel Arthur 06-20 83 05 83.


Voorbeeld van de opdrachtbevestiging template

Bekijk en test het voorbeeld van de template hieronder. Teksten, typografie en kleur zijn dus zelf eenvoudig aan te passen. Velden of kaders zijn eenvoudig te verwijderen of toe te voegen. Test de template hieronder. Je krijgt dan een reactie per mail zoals je opdrachtgevers deze ook zullen ontvangen.


Opdrachtbevestiging: de template


1
Opdrachtnemer

Je gegevens

Je gegevens als opdrachtgever:
Bedrijf
Voornaam
Achternaam
Telefoon
Faktuuradres
0 /
ReferentiecodeVoor jouw organisatie. Indien van toepassing


De opdracht

OpdrachtbeschrijvingEen exacte en duidelijke beschrijving van de diensten en het resultaat dat Arthur zal opleveren.
0 / 1000
VoorbeeldenVoorbeelden als referentie. Hoe moet het ongeveer worden?
Graag 3 voorbeelden van wat je mooi vind.
0 /
Aanvang opdrachtStartdatum project
Afronding opdrachtEinddatum project/oplevering


Vergoeding

Graag een aanbetaling van 250 euro.

Graag een aanbetaling van 250 euro. Bij iedere 1000 euro ontvang je een tussentijdse factuur. Gaarne deze direct te voldoen.

Honorarium (in €)De overeengekomen totaalprijs.
Excl. 21% Btw.
Begroting aantal uren: [ field8 / 72 ] uren
Meerwerk: prijs per uur: €72

Fakturatie en betalingswijze

Faktuur 1: € [ field8 / 3 ] bij aanvang opdracht
Faktuur 2: € [ field8 / 3 ] halverwege opdracht
Faktuur 3: € [ field8 / 3 ] bij afronding opdracht

De fakturen worden binnen 14 dagen na faktuurdatum voldaan.

Voorwaarden


CursusWP.com hanteert de Algemene Voorwaarden van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers). Je kan deze hier downloaden en bekijken.
Voorwaarden
Overige opmerkingenIndien van toepassing. Eventuele wensen, korting, bijzonderheden of aanvullingen, bijvoorbeeld zoals telefonisch besproken:
0 /

Dank alvast voor de fijne samenwerking!

Previous
Next
Scroll naar boven