Top 30 hoge domein autoriteit sites backlinks pagerank

Logo cursus traing wordpress

Top 30 hoge domein autoriteit sites backlinks pagerank

In dit overzicht mijn lijst van 30 sites die ik gebruik voor backlinking als ik een website start of voor klanten voor het maken van backlinks. Ze zijn allemaal gratis. Goed voor het vergroten van je .

Hoge domein autoriteit sociale sites

Hier de enorme lijst van hoge autoriteit sociale sites is waar je waarschijnlijk nog niet allemaal van gehoord hebt, die een DA (Domain Authority) van 70-100 hebben. Heel goed voor je SEO om hier vandaan te linken.

Backlinks naar je website om beter gevonden te worden voor SEO

Domein autoriteit is een term die door het bedrijf Moz ontwikkeld. Hoe hoger de domein autoriteit is, hoe groter de kans dat je een hogere positie in Google krijgt en meer webverkeer ontvangt. De hoogte van het cijfer geeft een goede indicatie van je posities in de zoekmachine. Je domein autoriteit is ook een goede manier om je SEO te meten. Je kan de onderstaande lijst gebruiken voor het maken van backlinks naar je website.

Lees alles over domein autoriteit


Top 7 hoge domein autoriteit sociale sites (DA 100)


Facebook.com (DA 100)

Dit is een van de meest vertrouwde en meest gebruikte sites ter wereld, dus het is een gegeven dat uw hoofdsite een link krijgt van . Wanneer een bedrijf begint, bouwen ze altijd een Facebook-pagina en dat zou je ook moeten doen.


Twitter.com (DA 100)

Je kunt niet genoeg zeggen over . Het maken van een profiel is supergemakkelijk, net als het plaatsen van een link. Een andere enorm populaire grote website, dit is een van de meest vertrouwde platforms die je zult tegenkomen.


YouTube.com (DA 100)

Omdat het eigendom is van Google, kunt je met het creëren van een YouTube-kanaal niet alleen 1 backlink op hun, maar maximaal 5 op de kanaalpagina plaatsen. Dit is geweldig om te linken naar uw website en andere social media sites, zoals die in dit bericht.


Google.com/business (DA 100)

Als je lokale klant SEO consulting doet, zou elk bedrijf zijn Google My Business pagina moeten opzetten. Wat is een betere manier om een link te krijgen dan van Google zelf. Zorg ervoor dat je alle informatie perfect invult.


LinkedIn.com (DA 100)

De meest populaire website voor netwerken en het ontmoeten van andere zakelijke mensen, het is geen verrassing dat deze website een domein autoriteit 100 website is. Miljoenen mensen gebruiken deze zaad site niet alleen om anderen te ontmoeten, maar om te linken naar hun eigen websites.


Instagram.com (DA 100)

Nu eigendom van Facebook. Instagram is de belangrijkste app die je hebt op je smartphone die je helpt om filters toe te voegen aan je foto's en ze er geweldig uit te laten zien. Maak bij een DA van 100 een profiel aan op uw telefoon en zorg ervoor dat je uw backlink op de website toevoegt.


Pinterest.com (DA 100)

Deze kwam op het toneel en is sindsdien een belangrijke speler voor wat betreft social media sites. Wanneer je uw profiel aanmaakt, kunt je uw link terugzetten naar uw hoofdsite en deze ook laten verifiëren. Zorg ervoor dat je je andere sites ook pinnen.


15 hoge domein autoriteit sociale sites (DA 90-99)

Reddit.com (DA 99)

Een van de meest populaire social markering sites, Reddit geeft je de mogelijkheid om een gratis profiel account aan te maken. Het ding hier is om een bookmark te maken van uw hoofdsite, waardoor je een backlink krijgt van een hoge DA-website.


Stumbleupon.com (verplaatst naar Mix.com) (DA 98)

Je kunt inmiddels zien dat social bookmarking websites niet alleen erg populair zijn, maar ook een zeer hoge autoriteit hebben. Het ding over deze site is om uw andere social media profielen toe te voegen aan het, evenals bookmark uw belangrijkste site, dit geeft je tonnen links.


Vimeo.com (DA 98)

Een van de meest populaire video-sharing websites in de wereld net achter YouTube, Vimeo is geweldig omdat ze je toelaten om een ton van backlinks toe te voegen aan je profiel, niet alleen wilt je een link naarje hoofdsite, zorg ervoor dat je al uw andere profielen ook toe te voegen.


Tumblr.com (DA 98)

Sommigen zouden dit een Web 2.0 kunnen noemen, maar het staat buiten kijf dat Tumblr een enorme krachtige website is. Maak een profiel aan, en begin met het toevoegen van links naar je andere profielen, dit geeft je een enorme sociale stack van een grote website (eigendom zijn van Yahoo is slechts een toegevoegde bonus).


Disqus.com (DA 97)

Disqus is op de scène gekomen om een mededinger te zijn als het belangrijkste commentaarsysteem op websites zoals WordPress, ter vervanging van het standaard commentaarsysteem. Je Disqus profiel geeft je de kans om je backlink op deze website te plaatsen.


SlideShare.net (DA 95)

Deze fantastische site voor het delen van zaken als je powerpoint en keynote presentaties, Slideshare stelt je ook in staat om terug te linken naar uw hoofdsite, maar ook om uit te linken naar uw Twitter, Facebook en LinkedIn-profielen.


Yelp.com (DA 94)

Een van de meest populaire online review websites, je kan geen lokaal bedrijf hebben zonder een Yelp profiel. Yelp laat elk bedrijf toe om een gratis account op te zetten, en om bedrijfs- en bedrijfsinformatie zoals de link naar je hoofdsite op te zetten.


Dailymotion.com (DA 94)

Nog een van de top video-sharing websites in de wereld, Dailymotion, vergelijkbaar met wat er op de YouTube-kanaal pagina verschijnt, kunt je 5 andere social media websites toevoegen, dus zorg ervoor dat je uw hoofdsite toevoegt, samen met 4 andere sociale profielen ook.


Soundcloud.com (DA 93)

Wil je een backlink van deze power house audio sharing site? Nou, wat dacht je van veel links in plaats daarvan! SoundCloud is geweldig voor het toevoegen van een ton van uw andere social media profielen, dit maakt uw social stacking veel krachtiger.


Behance.net (DA 92)

Deze is misschien niet vertrouwd voor je nu, maar gaat je vanaf nu in uw arsenaal houden. Behance is een website van die het mogelijk maakt voor creatieve ontwerpers om hun werk te laten zien. Je kunt er ook meer dan één link op zetten.


Diigo.com (DA 92)

Deze populaire social bookmarking website geeft je meerdere mogelijkheden om terug te linken naar uw websites, door het aanbieden van een bedrijfspagina en een profielpagina, die je kunt beginnen met het bookmarken van al uw social sites en uw hoofdsite ook.


Scribd.com (DA 92)

Deze super populaire website voor het lezen van boeken biedt een krachtige hoge domein autoriteit link om terug te wijzen naar uw hoofdsite, of een andere sociale profiel site voor die kwestie. Scribd is een van die sites die elke SEO zou moeten gebruiken om te helpen met hun rankings.


DeviantArt.com (DA 92)

Dit is een van mijn favorieten. Deviantart is een fantastische site die creatieve kunstenaars hun geweldige werk laat zien. Het beste is dat je profiel een live link bevat die je kunt gebruiken om terug te verwijzen naar je website. Zei iemand domeineigenaar 92?


About.me (DA 90)

Zodra je uw back linking campagne voor uzelf of uw klantensite start, moet je uw About.me profiel aanmaken. Een echt nette website die je niet alleen uw talenten laat zien, maar ook links naar uw vele andere sociale eigendommen.


15 hoge domein autoriteit sociale sites (DA 70 – DA 90)

De onderstaande websites hebben iets minder Domein autoriteit maar zijn nog steeds de moeite waard voor het maken van backlinks.


Moz.com (DA 88)

We kennen allemaal Moz. We kennen ook allemaal Moz's zeer populaire Open Site Explorer die ons al deze DA-waarden in de eerste plaats geeft. Maar wist je ook dat uw Moz-profiel een geweldige plek is om terug te linken naar uw website, en uw Twitter, Facebook, enz.


Iconosquare.com (DA 86)

Deze is een beetje een toevoeging aan uw Instagram-profiel. Je ziet, Iconosquare laat je belangrijke metrieken over uw Instagram-account krijgen, en laat ze publiekelijk zien. Het andere leuke is dat uw backlink ook op deze pagina te zien is.


Crunchbase.com (DA 86)

Of het nu gaat om een eigen agentschapsbedrijf of een klant waar je voor werkt, je krijgt hier zeker een bedrijfsprofiel op. Je kunt niet alleen informatie toevoegen zoals producten, teamleden, en meer, je kunt ook een sappige backlink van hier krijgen.


Scoop.it (DA 86)

Het opzetten van uw account op Scoop.it is super eenvoudig, en geeft je de kans om uw andere sociale profielen te bookmarken op de site, waardoor je een machtsdomein stapelmonster krijgt. Zorg ervoor dat je je hoofdsite ook aan je profiel toevoegt.


Instapaper.com (DA 85)

Ik hou van Instapaper omdat het een van de schoonste en minimalistische website bookmarking tools die er zijn. Maar onder die toplaag van de huid is een super krachtige site die je de mogelijkheid geeft om al uw links geknipt en op daar.


Wattpad.com (DA 79)

Niet veel mensen hebben van Wattpad gehoord, maar voor een DA 79 is deze site toch niet slecht. Je ziet, het is een enorme gemeenschap van lezers en schrijvers, en laat je ook een profiel aanmaken met een leuke kleine backlink voor uw website. Nu was het niet zo gemakkelijk.


Envato.com (DA 78)

Ongetwijfeld een van de meest populaire en beste online marktplaatsen voor plugins, thema's, video's, stockafbeeldingen, en nog veel meer, deze site geeft je een profielpagina waar je niet alleen wat informatie over u, maar ook uw backlinks kunt plaatsen.


Rebelmouse.com (DA 75)

Een van de top content curation websites die er zijn, denk aan Rebelmouse als een . Wat beter is, is dat je al je websites toevoegt, en als je Rebelmouse nu aanzet met links, geef je het sap ook door aan je andere sites.


Aboutus.org (DA 72)

Een nette kleine website waarmee je een aangepast profiel kunt maken, het opzetten van een profiel is niet zo slecht, je kunt wat html-coderingsvaardigheden gebruiken om de inhoud te formatteren, maar als je het eenmaal hebt opgezet, kun je niet alleen je hoofdsite toevoegen, maar ook nog eens in een aantal andere links knallen.


Authorstream.com (DA 72)

Je kunt denken aan Authorstream zoals Slideshare, het is een website waar je presentaties kunt uploaden, zoals powerpoint of keynote. Als je je account hebt ingesteld, spring dan in je link, en het is goed genoeg om naar een binnenpagina van je site te linken.


Pearltrees.com (DA 71)

Een andere populaire content curation website, deze is bijna net zo krachtig als Rebelmouse, dus zorg ervoor dat je hetzelfde doet, en voeg al je sociale profielen en de kracht van deze slechte jongen om de link sap stromen naar al uw eigenschappen ook.


500 grootste websites met domein autoriteit

De 500 grootste websites met domein autoriteit vind je op deze link:
moz.com/top500 | 500 grootste websites


Tips backlinking voor WordPress websites

Let op een aantal zeer belangrijke stappen die veel mensen NIET goed doen. Wanneer je je backlinking met deze sites doet, wil je niet alle links terugsturen naar de homepage van uw hoofdsite (geldsite).

Wat je wel wilt doen is een aantal van hen naar de binnenpagina's sturen, zoals uw “over ons”-pagina, een contactpagina, een FAQ-pagina, een dienstenpagina, enz. Je krijgt het idee. De reden hiervoor is eenvoudigweg hoe de macht ( zoals dit heet) wordt overgedragen via een website.

Niet alle backlinks naar je homepage

Om te beginnen moeten we zo natuurlijk mogelijk zijn, en voor een site om alle links te ontvangen die naar de homepage verwijzen is het in de ogen van zoekmachines en Google zeker niet goed.

Wanneer alle links naar de homepage verwijzen, is het een stuk moeilijker om de domeinbevoegdheid van dat domein te vergroten, omdat de domeinbevoegdheid ook rekening houdt met de kracht van de binnenpagina's van een site, en wanneer alle links alleen naar de hoofdpagina verwijzen, is het moeilijker om de domeinbevoegdheid over de hele website op te schuiven.

Beter: De meeste links verwijzen naar de binnenpagina's.

Dit is het meest natuurlijke achtergrondprofiel. En wanneer je nu hoge DA-links naar je binnenpagina's stuurt, maak je het zo gemakkelijker voor de DA van het domein om over de hele linie te stijgen.

Een ander belangrijk ding dat ik ook doe, is niet alleen elke link van deze sites direct terug te verwijzen naar de hoofdsite. Ik neem een van deze hoge DA-sites en gebruik ze om naar een andere van deze hoge DA-sites te wijzen. Neem bijvoorbeeld Behance die nu naar Moz wijst en dan naar Slideshare die dan naar de hoofdsite wijst.

Zo krijg je met deze stapeling van DA op elkaar op uw hoofdsite, waardoor de autoriteit ervan op een manier als geen ander wordt verhoogd.

Page ranking van (WordPress) websites checken en controleren

Page ranking checken van websites

Meer tips over linkbuilding en backlinks maken


Wil je meer details over Top 30 hoge domein autoriteit sites backlinks pagerankof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Top 30 hoge domein autoriteit sites backlinks pagerank bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je website beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress website of webshop hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over Top 30 hoge domein autoriteit sites backlinks pagerank

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, Top 30 hoge domein autoriteit sites backlinks pagerank, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven