Ultimate Beaver builder plugin add on | extra modules en templates

De Ultimate add ons voor Beaver builder plugin is de perfecte aanvulling voor Beaver Builder met extra modules en templates. Meer gratis en betaalde opties voor je webdesign.

Ultimate Addons for Beaver Builder Lite (gratis)

Alles wat je nodig hebt om sneller dan ooit en met meer opties een prachtige website te bouwen met de WP Beaver Builder (page builder)
WP Beaver Builder (page builder)!
100% SEO-vriendelijke en snelle laadmodules. Gebouwd voor responsive design. Een vertaalvriendelijke Nederlandse interface die het werken gemakkelijk en leuk maakt. De modules op een rijtje:

Lint/Ribbon

Een aantrekkelijke leadgeneratiemodule waarmee u koppen, titels en aanbiedingen kunt weergeven binnen een aantrekkelijk lint dat kan worden aangepast aan uw behoeften.

Afbeeldingsscheider

Een creatieve module waarmee u relevante en aantrekkelijke afbeeldingen tussen de rijen kunt toevoegen.

Infotabel

Een prachtige inhoudsmodule die kan worden gebruikt om de inhoud op een beschrijvende manier weer te geven met een titel, beschrijving, links en afbeelding om ze allemaal te begeleiden.

Infolijst

Een andere inhoudsmodule waarmee u een lijst van items kunt weergeven met hun respectievelijke informatie, samen met een afbeelding of pictogram.

Diabox

Een creatieve module waarmee u inhoud kunt toevoegen aan de voor- en achterkant van een box. De inhoud op de achterzijde schuift uit wanneer u met de muis of op het vakje klikt.

Flip Box

Een andere creatieve module die werkt zoals een diabox; alleen wordt de box omgedraaid om de inhoud op de achterkant weer te geven.

Knop

Een knop kan fungeren als een effectieve leadgeneratiemodule die gekoppeld is aan uw call-to-action. Deze module wordt geleverd met verschillende manieren om het er stijlvol en trendy uit te laten zien.

Afbeelding / Icoon

Een levendige contentmodule waarmee u een afbeelding naar keuze kunt toevoegen en een icoontje tussen de honderden die beschikbaar zijn in de gratis bibliotheek die bij de Ultimate Addons for Beaver Builder wordt geleverd.
Eenvoudige Separator

Een eenvoudige contentmodule waarmee u een scheidingsteken kunt toevoegen tussen de titel en de beschrijving van een bepaalde inhoud. U zult de stylingopties die hier worden gegeven geweldig vinden!

Spacer

Een zeer eenvoudige, maar nuttige module waarmee u extra ruimte tussen de modules of waar dan ook op een pagina kunt invoegen.

Rubriek

Met de kopregelmodule kunt u overal op de pagina een kopje toevoegen. De volgende keer dat u een enkele regel wilt toevoegen, vergeet dan niet dat u de koptekstmodule hebt.


Gratis Ultimate Addons for Beaver Builder Lite Downloaden

Ultimate Addons for Beaver Builder – Lite


Bouw sneller en beter met Beaver builder plugin (betaald)

De betaalde versie heeft helemaal veel opties. Alle bovengenoemde modules zijn opgenomen in een pakket met 48+ modules die het bouwen van websites zowel gemakkelijk als leuk maken. Daarnaast krijg je dit:

  • 200+ goed ontworpen, conversie georiënteerd, responsief en mooie sectie- en paginasjablonen. Deze zijn allemaal geladen in een Template Cloud.
  • Eenvoudige in- en uitschakelopties voor modules om onnodige serververzoeken te verminderen.
  • Live Preview opties terwijl u nog bezig bent met het bewerken van een pagina.
  • White Label Branding
  • Onbeperkt gebruik op je eigen website of die van je klant of opdrachtgever.
  • Professionele ondersteuning rechtstreeks van de ontwikkelaars.
  • Jaarlijkse en levenslange licenties.

Dit zijn mijn favoriete modules van de betaalde versie:

1 Pagina-modules WP Beaver Builder

60+ unieke modules voor WP Beaver Builder. Verschillende aangepaste modules zoals Row Separator en Modal Popup. Dit zijn mijn favorieten:

2 Extra rijsecties WP Beaver Builder

200+ rijsecties voor WP Beaver Builder
Gemakkelijk beschikbare rijsjablonen en secties om pagina’s snel samen te stellen en te bouwen. Bijvoorbeeld:

3 Pagina-templates WP Beaver Builder

100+ paginasjablonen voor WP Beaver Builder
Professioneel ontworpen pagina’s op aanvraag, rechtstreeks vanuit de Template Cloud.


Prijs Ultimate Beaver builder plugin add on

De prijs Ultimate Beaver builder plugin add on is 69 dollar per jaar.


Cursus of training voor Ultimate Beaver builder

Tijdens een designcursus leer je weken met deze plugins: