Verouderde verlopen WordPress plugins controleren en verwijderen

Logo cursus traing wordpress

Verouderde verlopen WordPress plugins controleren en verwijderen

WordPress is een mooi systeem. Een groot probleem is echter plugins die verouderen en verlopen. Verwijder of update altijd oude plugins

Verouderde of niet gebruikte WordPress plugins controleren en verwijderen

Verouderde plug-ins kunnen de stabiliteit van je website en de compatibiliteit met andere plug-ins nadelig beïnvloeden. Helaas komt het vaak voor dat de bouwer van een plug-in zich na verloop van tijd niet meer bezig houdt over de gemaakte plug-in. De reden is onbekend maar meestal tijdgebrek of een gebrek aan inkomsten. Mijn advies is om daarom altijd betaalde plugins te gebruiken. Het is belangrijk dat je de schadelijke verouderde plug-ins eenvoudig kan opsporen en indien nodig kan . Dit houdt je website ook veilig. Lees meer over van je WordPress website.

Hoe kan kan ik de verouderde plug-ins vinden?

Het kenmerk van verlaten plug-in is het uitblijven van updates en het niet meer reageren op hulpvragen. Bij een klein aantal plug-ins kun je dit nog eenvoudig handmatig controleren, maar bij het gebruik van veel plug-ins is het fijn wanneer hier een automatische oplossing voor zou is.

Hoe kun je verlaten verouderde WordPress plugins vinden?

WordPress zou geen WordPress zijn wanneer ook voor deze taak geen plug-in zou zijn, dus die zijn er. Ironisch genoeg zijn die op het moment van schrijven zelf ook allemaal behoorlijk verouderd. Omdat het een check-up betreft hoeft de plug-in maar kort actief te zijn en kan deze daarna weer worden verwijderd:


Meer informatie over Verouderde verlopen WordPress plugins controleren en verwijderenof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Verouderde verlopen WordPress plugins controleren en verwijderen bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Verouderde verlopen WordPress plugins controleren en verwijderen?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Verouderde verlopen WordPress plugins controleren en verwijderen en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven