Stoppen van spam ongewenste mail contactformulier

Logo cursus traing wordpress

Stoppen van spam ongewenste mail contactformulier

Contactformulieren in WordPress plugins en ongewenste reacties

Een veel voorkomend probleem in WordPress is spam via uw . Uw contactformulier wordt gevuld met voor pillen, of Chinese of Russische zinnen en die troep komt in uw mailbox. Hier is de oplossing!

Veelgebruikte plugins voor het bouwen van contactformulieren zijn Contact Form 7 (gratis), Ninja Forms (gratis en betaald) en Gravity Forms (betaald). Lees eventueel de handleidingen:

Voor deze WordPress plugins ga ik hieronder in aparte handleidingen uitleggen hoe je je formulieren kunt beschermen tegen spam, onzichtbaar, dat wil zeggen, zonder lelijke reacties.

Het voorkomen van spam in WordPress contactformulieren plugins

Bij elke WordPress , of je die nu handmatig installeert of met een wizard zoals Installatron, komt automatisch de plugin Akismet mee. Akismet is een plugin die in principe beschermt tegen spam. Je hebt deze plugin (ook) nodig om je contactformulier te beschermen tegen spam, of je nu Contact Form 7, Ninja Forms of Gravity Forms gebruikt. Daarnaast adviseer in de Captcha methode van Google, alleen is dit wat meer werk.


Spam handleidingen WordPress contactformulieren plugins


Meer informatie over Stoppen van spam ongewenste mail contactformulierof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Stoppen van spam ongewenste mail contactformulier bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Stoppen van spam ongewenste mail contactformulier?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Stoppen van spam ongewenste mail contactformulier en WordPress websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven