WordPress website laten maken en bouwen

Een goede en professionele website is uiteraard voor elk serieus bedrijf of organisatie onmisbaar. In welke branche je ook actief bent, de website is het online visitekaartje van je onderneming en brengt je in contact met nieuwe doelgroepen en potentiële klanten. Een goede website laten bouwen is dan ook een absolute must.

Veel ondernemers onderschatten echter de toegevoegde waarde van een professionele website. Men probeert de website daarom zelf te maken of uit te besteden aan een extreem goedkope website bouwer of het bekende ‘neefje’. Dit resulteert vrijwel nooit in een professioneel eindresultaat, waardoor de website zijn doelen niet bereikt of de reputatie van de onderneming zelfs beschadigt. Vervolgens moet dit weer opnieuw professioneel gedaan worden wat vaak meer dan 2 keer zoveel werk is. Namelijk het herstellen en het opnieuw bouwen.

We maken de WordPress website eerst op een testomgeving. Zodra het ontwerp is goedgekeurd gaat de website pas online zodat uw website foutloos de lucht in gaat.

W3C standaard

Wij bouwen websites volgens de richtlijnen van het World Wide Web Consortium (W3C). Hierbij wordt inhoud en vormgeving/layout van elkaar gescheiden. Het voordeel daarvan is alle elementen afzonderlijk van elkaar kunnen worden aangepast, overgezet of geëxporteerd. Hetgeen een kostenbesparing opleveren bij het aanpassen of onderhouden van de site. Bijkomend voordeel is dat zoekmachines de inhoud veel beter kunnen interpreteren doordat ze de inhoud beter op hun waarde weten in te schatten. Waardoor onze sites opmerkelijk goed scoren in Google. En niet onbelangrijk een site is ook toegankelijk voor mensen met een visuele handicap.
W3C richtlijnen voor toegankelijkheid


Browser stabiel

De websites die wij bouwen zijn browser stabiel. Dat wil zeggen dat ze goed tonen in alle verschillende versies van Internet Explorer 7 of hoger, Firefox, Safari, Opera en Google Chrome.

Ontworpen voor verschillende resoluties

Vanaf de eerste schets houden wij er rekening mee dat uw website niet alleen in de standaard resolutie van 1024 x 768, maar eigenlijk in alle gangbare beeldschermresoluties goed moet tonen. Hier wordt zowel bij de bouw als met het ontwerp rekening mee gehouden.

Open source

Web-designers.nl is een groot voorstander van open source. Het voordeel is dat het breed wordt ondersteunt, zeer stabiel is en vrijwel overal kan worden gehost.