Goede professionele WordPress website laten maken en bouwen

Een goede WordPress website laten maken en bouwen lijkt gemakkelijker dan het is. Het aanbod, de kwaliteit en de prijs varieëren enorm.

Waarom WordPress website laten maken?

Een goede en professionele website is uiteraard voor elk serieus bedrijf of organisatie onmisbaar. In welke branche je ook actief bent, de website is het online visitekaartje van je onderneming en brengt je in contact met nieuwe doelgroepen en potentiële klanten. Een goede website laten bouwen is dan ook een absolute must.

Waarom een website laten maken door Arthur van CursusWP

Er zijn vele webbouwers. Goede en slechte. Na 14 jaar WordPress websites bouwen, weten we wat werkt en wat niet.  We hebben ontzettend veel ervaring zijn en we zijn heel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Arthur is goed voor minimaal 15.000 uur WordPress ervaring.

Goedkoop webdesign is duurkoop

Veel ondernemers onderschatten echter de toegevoegde waarde van een professionele website. Men probeert de website daarom zelf te maken of uit te besteden aan een extreem goedkope website bouwer of het bekende ‘neefje’. Dit resulteert vrijwel nooit in een professioneel eindresultaat, waardoor de website zijn doelen niet bereikt of de reputatie van de onderneming zelfs beschadigt. Vervolgens moet dit weer opnieuw professioneel gedaan worden wat vaak meer dan 2 keer zoveel werk is. Namelijk het herstellen en het opnieuw bouwen.


Hoe maken we een WordPress website?

We maken de website het liefst zoveel mogelijk in samenspraak en overleg met de opdrachtgever. Enkele aandachtspunten voor het webdesign zijn:

Testomgeving WordPress

We maken de WordPress website eerst op een testomgeving. Zodra het ontwerp en de website is goedgekeurd, gaat de website pas online zodat uw website foutloos de lucht in gaat. Je oude website kan online blijven.

Browser stabiel

De websites die wij bouwen zijn browser stabiel. Dat wil zeggen dat ze goed tonen in alle verschillende versies van Internet Explorer 7 of hoger, Firefox, Safari, Opera en Google Chrome.

Gebruik an de beste software

De software die we gebruiken om websites mee te bouwen zijn het beste op de markt. Zowel voor ons als webbouwers als voor de eindgebruiker.

Klantvriendelijke websites

Efficiente websites waarbij de klant of bezoeker makkelijk bij de content kan waarbij conversie en usability centraal staan.

Gebruikersvriendelijke websites

Als klant of gebruiker kun je makkelijk content, tekst en beeld toevoegen. We ontwerpen de website zo dat de toegevoegde content automatisch op de juiste plek terecht komt. Dit geld bijvoorbeeld voor nieuwe producten, diensten, projecten.

Responsive website laten maken voor verschillende resoluties

We maken alle websites responsive voor verschillende resoluties en beeldschermen. Vanaf de eerste schets houden wij er rekening mee dat uw website niet alleen in de standaard resolutie van 1024 x 768, maar eigenlijk in alle gangbare beeldschermresoluties goed moet tonen, van 400 tot 4000 pixels breed. Hier wordt zowel bij de bouw als met het ontwerp rekening mee gehouden. Artikelen over responsive webdesign:

Open source

CursusWP is een groot voorstander van open source. Het voordeel is dat het breed wordt ondersteunt, zeer stabiel is en vrijwel overal kan worden gehost.

W3C standaard

Wij bouwen websites volgens de richtlijnen van het World Wide Web Consortium (W3C). Hierbij wordt inhoud en vormgeving/layout van elkaar gescheiden. Het voordeel daarvan is alle elementen afzonderlijk van elkaar kunnen worden aangepast, overgezet of geëxporteerd. Hetgeen een kostenbesparing opleveren bij het aanpassen of onderhouden van de site. Bijkomend voordeel is dat zoekmachines de inhoud veel beter kunnen interpreteren doordat ze de inhoud beter op hun waarde weten in te schatten. Waardoor onze sites opmerkelijk goed scoren in Google. En niet onbelangrijk een site is ook toegankelijk voor mensen met een visuele handicap.
W3C richtlijnen voor toegankelijkheid


Portfolio, werk, projecten van webdesign

Bekijk enkele websites die we maakten voor opdrachtgevers:
Portfolio webdesign WordPress websites