Optimaliseren WordPress website sneller en beter maken

Als je je WordPress site in de lucht hebt kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent. We kunnen helpen je WordPress website optimaliseren en beter vindbaar en sneller te maken.

Zelf website optimaliseren, sneller maken en problemen oplossen

Je weet dat er iets mis is met je WordPress website. Bijvoorbeeld over de snelheid van je site of je vindbaarheid. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Als je site langzaam is heeft dit consequenties voor je bezoekers en je score voor Google.

Hieronder vind je 2 interessante artikelen hoe je je site kan testen en wat de oorzaak van je probleem kan zijn:

  1. Je site testen op snelheid en tekortkomingen
  2. Oorzaken voor een trage website

Een handige website om je WordPress website te testen is: Pingdom
Vul op Pingdom de URL van je website in en je ziet de score van je site

Als je site laag scoort, bijvoorbeeld op een aantal punten een “F” dan zijn er zeker verbeterpunten waar je aan kan werken. Als je deze punten oplost functioneert je website sneller en beter en wordt je door Google hoger gewaardeerd.

Je WordPress website laten optimaliseren

Heb je er ooit echt over nagedacht om trefwoorden te gebruiken? Is uw website niet optimaal ontworpen voor mobiele telefoons of tablets? Duurt het eeuwig om pagina’s op uw website te laden? Of geeft uw website nog onvoldoende weer wie u bent, wat u doet en komt deze niet overeen met uw doelgroep?

Je WordPress website in overleg optimaliseren (SEO, Design, Usability)

We gaan eerst met je in overleg, om uit te vinden waar je naartoe wilt en wat je doelen zijn. En om een stevige basis te leggen voor uw succes, voeren we een trefwoordenonderzoek uit. Deze bevindingen leggen we vast in een mooi en concreet strategisch actieplan voor uw website.

Naast het geven van advies, specifiek afgestemd op je doelgroep, product of dienst, nemen we je website door en kijken we wat er verbeterd kan worden. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste zoekwoorden en het ontwerpen van uw website.

Bestaande website vervangen door een nieuwe website

Wil je een nieuwe website. Herkenbaar? Laten we er samen naar kijken, want met een goede WordPress site als basis is een herontwerp wellicht helemaal niet nodig. We optimaliseren vaak de WordPress-sites en we werken ook graag met de jouwe. Je krijgt immers pas resultaat als klanten je kunnen vinden. Laat ons dus uw WordPress-site aanpassen waar nodig. Het scheelt heel veel in kosten om de bestaande website te herontwerpen.

Webpagina’s laten ontwerpen

Indien nodig ontwikkelen we voor u landingspagina’s, gericht op uw product of dienst. En heb je al mooie landingspagina’s? We zullen ze dan optimaliseren zodat ze nog beter aansluiten bij uw doelstellingen.

Kortom, we streven naar meer doorzoekbaarheid, meer gerichte bezoekers en een hogere conversie. Het F&J-team laat het web voor u werken. We doen alles voor uw succes. Zodat je er het beste van kunt maken.

Voorbeelden van webdesign vind je op web-designers.nl
zie de pagina templates


Tips om je website te optimaliseren en sneller te maken

De onderstaande mooi vormgegeven illustratie van onze collega’s van skilled.co geeft goed aan welke consequenties een trage website kan hebben:

snelheid wordpress website voor seo


Hulp nodig bij het optimaliseren van je site

Is dit te ingewikkeld of te technisch dan kan ik je helpen je site te optimaliseren. Je WordPress site heb je dan zo snel mogelijk en optimaal mogelijk ingericht. Neem dan contact op met Arthur.
Bekijk de onderhoudscontracten

Meer support voor je WordPress site


Spreekuur & Helpdesk WordPress support hulp vragen

Regelmatig houdt Arthur spreekuur voor oud-cursisten die nog WordPress-vragen hebben.

Info Spreekuur & Helpdesk WordPress support hulp vragen

Opfriscursus voor oud WordPress cursisten en alumni

De opfriscursus WordPress helpt je weer verder op weg als je iets vergeten bent 🙂

Info Opfriscursus voor oud WordPress cursisten en alumni

Strippenkaart support en hulp bij WordPress webdesign

Voor korte WordPress hulp op afstand kun je van de strippenkaart gebruikmaken.

Info Strippenkaart support en hulp bij WordPress webdesign