Werkwijze en ontwerpproces

Logo cursus traing wordpress

Werkwijze en ontwerpproces

Wij zijn een no-nonsens bureau dat houdt van een directe aanpak. CursusWP denkt mee, kijkt, luistert, creëert en innoveert.

Sparring-partner tijdens het ontwerpproces

Onze werkwijze is open, betrokken, uitdagend en effectief. Technische complexe vraagstukken worden door ons ontrafeld, geanalyseerd, en omgezet naar ogenschijnlijk eenvoudige oplossingen. Dat doen we door goed te luisteren, soms te kiezen voor onorthodoxe oplossingen en te doen waar wij goed in zijn.
Bij de ontwikkeling van een nieuwe website functioneren wij graag als uw sparring-partner. Wij werken met korte communicatie lijnen en betrekken u bij elke stap in het project. Zodat je een helder inzicht heeft in de voortgang.


Het ontwerpproces voor productie WordPress website

kennismakingsgesprek

Wat kost een website? Een simpele vraag die niet zo simpel is te beantwoorden. Daarom begint ieder project met een goede inventarisatie.

offerte

Je krijgt van ons een gespecificeerde offerte, waarin je duidelijk kunt nalezen wat het project inhoudt en hoe de prijs is opgebouwd. We berekenen een vaste prijs die je niet voor verrassingen stelt.

opdrachtbevestiging

Zodra de opdrachtbevestiging is getekent gaan we aan het werk.

schetsontwerp en functioneel ontwerp

Naar aanleiding van je input maken bedenken wij een visueel , beginnen met schetsen en maken een eerste opzet van de structuur van de site.

goedkeuring ontwerp

Zodra de structuur van de site is vastgelegd en wij de eerste schetsen af hebben presenteren wij het ontwerp. Deze ontwerpen zetten we ook online zodat je deze in alle rust kunt bekijken en bespreken met uw collega's.

technische realisatie

Als je het ontwerp hebt goedgekeurd beginnen wij met de technische realisatie; het bouwen van de site.

Oplevering op onze test-server

Als de site gereed is, zetten wij hem op onze test-server, zodat u de site en bijbehorende applicaties kunt testen en zelf kunt uitproberen.

Verwerken laatste aanpassingen

Nadat u de site heeft getest verwerken we de laatste aanpassingen.

vullen content

Nu begint voor jouw/jullie het echte werk. De inhoud van een website is natuurlijk zeer belangrijk. Wij hechten er belang aan dat dit zorgvuldig gebeurt. Daarom stellen wij je in de gelegenheid om de site in alle rust te vullen op onze test server.

Webdesign werkwijzeoplevering in live omgeving

Als je klaar bent, zetten we de site en alle bijbehorende over naar de live omgeving.

updates en onderhoud

Een website moet actueel zijn en blijven. Een goede website is daarom voortdurend in ontwikkeling.
Wij zien de oplevering van een website daarom niet als het eind, maar als het begin van een proces.

Scroll naar boven