WordPress niet leren en geen kennis uitbreiden

Logo cursus traing wordpress

WordPress niet leren en geen kennis uitbreiden

WordPress niet leren

WordPress is heel eenvoudig te gebruiken, zelfs voor niet-technische gebruikers. Hierdoor kunnen veel gebruikers hun websites blijven beheren zonder meer over WordPress te leren.

Hierdoor mis je de kans om de ongelooflijk handige functies van WordPress te ontdekken. Dingen die heel eenvoudig te implementeren zijn, maar die je bedrijf kunnen transformeren.

WordPress leren is vrij eenvoudig, vooral als je al een werkende WordPress site hebt. Verken verschillende onderdelen van WordPress, probeer nieuwe plugins uit, leer meer over SEO en e-mailmarketing.

CursusWP is een grote gratis WordPress resource site voor beginners met tonnen aan geweldige bronnen, video's, how-tos, stap-voor-stap tutorials en meer.

Gratis WordPress Handleidingen

Hieronder vind je een aantal nuttige bronnen die je kunt vinden op CursusWP. Ze zijn allemaal helemaal gratis.

WordPress trainingen

Hieronder vind je een aantal goede WordPress cursussen:

Special

Regelmatig organiseert CWP een ‘special', een speciaal evenement met een varierend thema.

Lees meer

UWV Scholingsvoucher voor cursus WordPress

Met de UWV Scholingsvoucher kun je bij CursusWP.com een budget van 2500 euro (incl. BTW) besteden. Je moet hiervoor een WW uitkering hebben of ingeschreven staan op werk.nl. Dit geld voor alle zzp-ers…

Lees meer

Leerstijlen

Mensen verschillen nogal in de wijze waarop ze leren. Leren is op te vatten als een proces dat uiteindelijk leidt tot gedragsverandering. In dit proces zijn verschillende fasen te onderscheiden, zoals het verzamelen…

Lees meer

Meer weten over WordPress niet leren en geen kennis uitbreidenof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in WordPress niet leren en geen kennis uitbreiden bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website of webshop.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over WordPress niet leren en geen kennis uitbreiden?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, WordPress niet leren en geen kennis uitbreiden en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven