Agenda booking online reserveren afspraak maken Bookly

Logo cursus traing wordpress

Agenda booking online reserveren afspraak maken Bookly

Heb je een service-georienteerd bedrijf en heb je een WordPress website? Dan raad ik aan om een WordPress afspraken plugin te gebruiken om de afspraak planning en reserveringsproces te automatiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld kappers, masseurs of pedicures die (vaste) tijdblokken gebruiken.

Agenda booking WordPress plugin

De Bookly WordPress plugin is een online reserveringssysteem voor uw website dat uw bedrijf kan helpen om zijn doelen te bereiken om het reserveringsproces te automatiseren en te verbeteren.De redenen voor het gebruik van dit zijn typisch vanzelfsprekend, maar deze bijzondere episode is iets wat we graag delen.

Een van de mensen met wie ik heb gewerkt, bespaart minstens weken werktijd, naast het stimuleren van hun tot meer dan 21%. Een paar maanden nadat we hun nieuwe systeem hebben opgezet, schakelden ze hun hele modus operandi over om online afspraak boekingen te maken-dat was het positieve effect op hun bedrijf.


Online reserveren of afspraak maken met Bookly

De Bookly plugin is een afspraak boeking en planningssysteem voor WordPress waarmee uw sitebezoekers een online reservering kunnen maken in slechts een paar klikken en eenvoudig uw Boekingskalender, diensten, klantenbestand beheren, Accepteer creditcardbetalingen – op één plek!

De plugin heeft een waardering van 4,6 van de 5 bij CodeCanyon, wat een Premium en zeer populaire marktplaats is voor software producten, wat betekent dat de beoordelingen en waarderingen behoorlijk nauwkeurig zijn. De plugin wordt gebruikt door meer dan 25.000 bedrijven over de hele wereld die hun online reserveringssysteem al hebben geautomatiseerd. Het is veel en met succes gebruikt in vele industrieën, zoals gezondheidszorg, schoonheid, onderwijs, geneeskunde, Consulting, enz., evenals door individuele professionals.

Ladela, het bedrijf dat dit product heeft ontwikkeld, heeft meer dan 25.000 verkopen en heeft de status van Power Elite-auteur, en heeft meer dan $1M aan producten verkocht op de Envato-markt.In essentie, wat dit betekent is dat je te maken hebt met een bedrijf dat een lang bestaande en gezonde reputatie en geschiedenis heeft.

Bookly is ook een uitstekende oplossing voor webstudio's, ontwikkelaars, digitale marketingbureaus en freelancers, die op zoek zijn naar manieren om het proces van het kopen van uren of diensten voor hun klanten te verbeteren.

U kunt eenvoudig beginnen met de gratis versie van Bookly, die de meeste basisfuncties heeft die geschikt zijn voor onafhankelijke ondernemers die verschillende diensten aanbieden aan klanten (met de gratis versie kunt u slechts één medewerker toevoegen).

Zodra uw bedrijf is geschaald, kunt u upgraden naar de betaalde versie van de planningssoftware met de Bookly Pro-add-on en verschillende add-ons.

Met de Pro-versie kunt u meer functies en instellingen gebruiken, andere add-ons installeren, zes maanden klantenondersteuning bieden en biedt u geavanceerde mogelijkheden voor het automatiseren van uw online boekingssysteem.Kenmerken reserveringsagenda

Hieronder staan ​​enkele functies van Bookly Pro die helpen bij het accepteren van het beheer van online boekingen eenvoudig maar effectief:

Slank, intuïtief en responsief ontwerp – het boekingsformulier is eenvoudig te navigeren en werkt op elk apparaat;

Een service kiezen

Volledig aanpasbaar boekingsformulier – hiermee kunt u elke stap van uw planningsformulier personaliseren, inclusief bewerkbare teksten, koppen en knoppen;

Tijd voor een afspraak selecteren

Ondersteuning voor meerdere talen (inclusief 12 talen) – alle interface en meldingen van de hele Bookly-plug-in kunnen via de WPML-plug-in in meer dan 40 talen worden vertaald;

Gebruiksvriendelijk admin-paneel

Het administratieve gedeelte is schoon en duidelijk, waardoor u snel en gemakkelijk afspraken kunt beheren en het online boekingssysteem met weinig tot geen moeite kunt configureren, zelfs als u een beginner bent of niet technisch;

Bookly WordPress backend

Onbeperkt aantal dienstverleners met individuele werktijden en prijzen – voeg een willekeurig aantal personeelsleden toe met aangepaste schema's en prijzen;
Individuele service biedt uren met hun eigen schema's en prijzen

Onbeperkt aantal toegestane services

Onbeperkt aantal services gegroepeerd in categorieën – stel een unieke in voor elke service om ze gemakkelijk bij te houden in de backend-kalender.

Aanpasbare e-mail- en sms-meldingen

Gebruik beschikbare sjablonen of maak uw eigen aangepaste meldingen om boekingsbevestigingen, vervolgberichten, herinneringen, groeten en de volgende dagagenda naar uw team te sturen.

Google Agenda-integratie

synchroniseer alle agendagegevens tussen de plug-in-agenda en Google Agenda om uw werklast met maximale efficiëntie te beheren.

Betalingsgateways

Mogelijkheid om verschillende betalingsgateways te integreren met add-ons – klanten kunnen voor uw diensten betalen op het moment van boeking.

Betalingsrapporten en statistieken

Bekijk, en sorteer een lijst met volledige en lopende transacties, indien nodig betaalgegevens handmatig aanpassen.

Filtreerbare, sorteerbare en doorzoekbare boekingslijst

Houd alle boekingen bij in een agenda of afsprakengedeelte. Gebruik verschillende filters om snel eerdere en aankomende reserveringen te vinden, de afgedrukte kopie voor elk schema van uw werknemer te configureren en afsprakenlogboek naar CSV te exporteren.

Doorzoekbare boekingenlijst

Lijst met importeerbare en exporteerbare klanten – met de plug-in kunt u een onbeperkt aantal klanten met boekingsgeschiedenis, betalingsstatistieken, interne notities en andere details maken en eenvoudig beheren.

Exporteer klantenlijst

-compatibiliteit – u kunt WooCommerce integreren in uw boekingsplug-in waarmee u hun betalingsgateways kunt gebruiken. Als u geïnteresseerd bent in een volledige beoordeling van dergelijke artikelen, bezoek dan onze WooCommerce-boekingsroundup hier.


Add-Ons

Er zijn momenteel meer dan 40 plugins te verkrijgen voor Bookly.
Een fijne add-on voor Bookly is Add on. Hiermee kun je velden toevoegen.

Tip Bookly Custom Fields Add on

Ik liep er tegenaan dat de custom fields niet zichtbaar zijn. De oplossing is dit: Geef bij elke custom field aan bij welke categorie de custom field zichtbaar is. Je kan ook elke categorie aanvinken.

Bookly online agenda Add-ons


Problemen oplossen met Bookly

Service niet zichtbaar in Bookly

Ik liep er tegenaan dat de services die ik had aangemaakt niet zichtbaar zijn. De oplossing is de volgende: selecteer bij elke service de staff-member. Of vink alle staff of medewerker aan.


Bookly kopen

Bookly online agenda kopen


online reserveren afspraak maken Agenda booking kalender laten maken

Wil je een online reserverings of kalender laten maken. Dat kan. Neem dan contact met ons op.


Meer plugins voor bookingen en reserveringen in WordPress


Wil je meer informatie over Agenda booking online reserveren afspraak maken Booklyof info?

Meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Agenda booking online reserveren afspraak maken Bookly bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven