WordPress handleidingen naslagwerken en lesmateriaal

Logo cursus traing wordpress

WordPress handleidingen naslagwerken en lesmateriaal

Voor cursisten hebben we een speciaal log-in gedeelte dat vol staat met handleidingen, naslagwerken en praktische tips over WordPress.

WordPress handleidingen online

Het lesmateriaal op het log-in gedeelte is overzichtelijk gerangschikt zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken. De beste thema’s en plugins zijn helder uitgelegd. Daarnaast zijn er veel aanvullende handleidingen en tips over webdesign, kleur, typografie, responsive en overige informatie die je in de praktijk nodig hebt.

Vrijwel alle informatie staat online zodat de handleidingen altijd up-to-date zijn. Bovendien wordt het log-in gedeelte regelmatig aangevuld met actuele WordPress ontwikkelingen. De handleidingen zijn goed ingedeeld op onderwerp, kennisgebied en niveau. Als cursist heb je nog 2 jaar toegang tot het login-gedeelte. Ruim genoeg de tijd om je eigen weg te vinden in WordPress.  🙂

WordPress trainer en expert Arthur:
Na afloop van van de WordPress training kan het zijn dat je nog wat hulp kan gebruiken. WordPress blijft zich ontwikkelen en je website is ook nooit af. Met de naslagwerken probeer ik je genoeg gereedschap en handvaten te geven, zodat je na afloop van je WordPress training niet aan je lot wordt overgelaten.


Een lijvig online WordPress boek

In 2008 geleden begon Arthur als web-designer met het schrijven van de eerste WordPress handleidingen voor opdrachtgevers van gemaakte WordPress websites en sinds 2009 voor WordPress cursisten. Vrijwel wekelijks wordt dit aangevuld of aangepast. Nu in 2024 is dit uitgegroeid tot een uitgebreide collectie vol tips en praktische wetenswaardigheden. Als de handleidingen bij elkaar gedrukt zou moeten worden, zou het een boekwerk worden van vele honderden pagina’s.

WordPress handleidingen online en PDF

Enkele WordPress handleidingen ontvang je als PDF. Deze gaan over tijdloze WordPress onderwerpen die minder aan verandering onderhevig zijn. In de praktijk is uit reacties van cursisten gebleken dat het het beste werkt als de handleidingen online staan. Het voordeel van online: de handleidingen blijven altijd actueel en up-to-date en zijn in lijn met recente WordPress ontwikkelingen in 2024.


Reacties van cursisten over het WordPress lesmateriaal

Cursisten zijn achteraf ontzettend tevreden over deze WordPress documentatie, als verlengstuk van hun WordPress cursus. Bekijk enkele reacties van tevreden cursisten:


Toegang lesmateriaal en handleidingen

Je hebt als cursist na afloop van je WordPress training 2 jaar toegang tot al het lesmateriaal en alle handleidingen. Dit geldt voor deelnemers aan een WordPress groepscursussen:


En deelnemers aan een cursussen op maat en in-company-trainingen:


Copyright lesmateriaal, documentatie, handleidingen en tips

Alle handleidingen zijn door CursusWP.com geschreven, gepubliceerd en vastgelegd op publicatiedatum. Het lesmateriaal mag niet gekopieerd, vermenigvuldigd of gepubliceerd worden zonder toestemming van CursusWP.com.

Scroll naar boven