Email aanpassen met Customizer WooCommerce WP Plugin

Logo cursus traing wordpress

Email aanpassen met Customizer WooCommerce WP Plugin

Email tekst van WooCommerce webshop aanpassen

Bij elke bestelling, bij elke statusupdate, stuurt automatisch een bevestigingsmail naar de klant. Deze mails zien er niet altijd goed uit, met de Customizer for kunt u uw mails eenvoudig formatteren zoals u wilt dat ze worden verzonden. Geef uw mails een professionele uitstraling!

Voeg een logo, koptekst, voettekst, lichaamstekst, aangepaste paragraafteksten, sociale pictogrammen, en meer toe met een eenvoudige, intuïtieve drag and drop interface. Maak professionele, mooie transactie-e-mails voor uw WooCommerce Online winkel.

Voorbeeld aanpassen email tekst WooCommerce


Wat is het verschil tussen andere e-mail customizers

De meeste van de e-mail customizer plugins kunt u gewoon bewerken van de koptekst, voettekst en voeg een logo. Sommige hebben gewoon voorgedefinieerde sjablonen.

Maar deze WooCommerce plugin stelt u in staat om uw e-mail te bouwen en aan te passen met een gemakkelijk te gebruiken e-mail builder. het is als een pagina builder waar u elementen zoals , paragraafblokken, afbeeldingsblokken en bewerken slepen en neerzetten.

Ondersteuning voor Coupons voor volgende aankopen

Herhaal aankopen en maak meer geld per klant. De plugin is meer dan een e-mail customizer. Stuur een unieke couponcode voor eenmalig gebruik voor de volgende aankoop. Neem de couponcode voor de volgende bestelling op in de e-mailberichten over de bestelling zelf. De klant kan deze couponcode gebruiken voor zijn volgende aankoop.

Sleep de nieuwe couponbox gewoon naar beneden en laat klanten herhaaldelijk een aankoop doen. De functie wordt aangedreven door ons product Retainful en het is GRATIS.

Vertalingen

U kunt per taal een e-mailsjabloon aanmaken. Voorbeeld: Een email sjabloon voor Engels, een ander in het Spaans, weer een ander in het Frans. Dus als een klant uw site in het Frans bezoekt en een bestelling plaatst, wordt het Franse e-mailsjabloon gebruikt om een e-mail te versturen.

De artikellijst zal in de taal van de klant zijn omdat we de standaard WooCommerce artikellijst met de haken gebruiken. Het is compatibel met WPML. Dus de artikellijst en andere door WooCommerce geleverde teksten zouden in de door de klant gekozen taal zijn.

Dynamische content in de email toevoegen

U hoeft alleen maar tekst, koptekst, afbeeldingen, alinea's, inhoudsblokken, knoppen en meer te slepen. En gebruik de korte codes om dynamische inhoud op te nemen, zoals bestelgegevens, klantgegevens, factuuradres, verzendadres en meer.

Email Customizer for WooCommerce

Waarom WooCommerce e-mails aanpassen?

Een goede, professionele e-mail voegt veel meer waarde toe aan uw online bedrijf. Het vertelt u hoe professioneel u bent, hoe betrokken u bent. Bovendien is het een goede bedrijfspraktijk om elegante e-mails te versturen. U wilt niet dat uw bedrijf een slechte indruk krijgt door het sturen van slecht uitziende e-mails.

Laat klanten terugkomen voor meer door goed ontworpen, professionele transactie-e-mails te versturen. Daarom hebben ze een krachtige ‘drag and drop' e-mailbouwer geïntroduceerd om uw woocommerce transactie-e-mails aan te passen.


Meer WordPress WooCommerce Plugins handleidingen en tips

Meer handleidingen naast de Email aanpassen met Customizer WooCommerce WP Plugin:


WordPress WooCommerce cursussen en trainingen


Wil je meer details over Email aanpassen met Customizer WooCommerce WP Pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in Email aanpassen met Customizer WooCommerce WP Plugin bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven