Goedkoopste WordPress cursussen voordeel met laagste prijs garantie

Logo cursus traing wordpress

Goedkoopste WordPress cursussen voordeel met laagste prijs garantie

We willen zo mogelijk WordPress cursussen aanbieden. Het is niet onze ambitie de goedkoopste WordPress aanbieder in Nederland of België te worden. Maar wel de beste!
We bieden wel voordelig cursussen aan met een laagste prijs garantie. Doe je er je voordeel mee!

Goedkoopste WordPress trainingen in Nederland en België

Onze groepscursussen en trainingen behoren tot de voordeligste WordPress cursussen in Nederland en België. Zeker gezien de kwaliteit. De cursussen worden heel goed beoordeeld. Je krijgt waar voor je geld met waarschijnlijk de beste prijs/kwaliteits . Waarom denken we dit? Door onze ruime ervaring en geschiedenis.
Je WordPress docent Arthur leeft professioneel 100% WordPress en heeft ontzettend veel WordPress ervaring sinds 2007. Arthur was de eerste in Nederland, en vervolgens in België, die WordPress cursussen ging aanbieden. In 2012 ontwikkelde hij als eerste een WordPress Bootcamp 3-daagse. Sinds 2020 geeft Arthur de WordPress Bootcamp online met Zoom.

Inmiddels zijn de aanbieders van WordPress trainingen als paddestoelen uit de grond geschoten. We hebben inmiddels vele cursisten mogen ontvangen die ontevreden waren over andere WordPress cursussen en vervolgens alsnog tot grote tevredenheid goed en snel WordPress hebben geleerd.

Voordeel en kwaliteit van onze cursussen

Arthur weet de kennis optimaal over te brengen. Rustig, gemotiveerd, gedegen,stabiel en toch vol enthousiasme en met genoeg flexibiliteit speelt Arthur in op specifieke wensen van cursisten. Bekijk de ervaringen van deelnemers aan WordPress trainingen:
Bekijk de gemiddelde waardering van het afgelopen jaar
Bekijk 100+ reviews en beoordelingen cursisten
Bekijk 10+ succesverhalen van WordPress cursisten


Voordeel met laagste prijs garantie

Het kan zijn dat je een goedkopere training vind, die bijvoorbeeld 10 of 20 euro voordeliger of goedkoper is. Mocht je een voordeligere WordPress cursus vinden, dan bieden we voor alle onderstaande cursussen de laagste prijs garantie aan. Lees voor de zekerheid nog even de voorwaarden hieronder.

Goedkoop en voordelig een WordPress cursus volgen in Nederland en België

De onderstaande cursussen kunnen we voordelig aanbieden, met laagste prijs garantie:

Geldigheid en voorwaarden voor de laagste prijs garantie

De laagste prijs garantie en korting is alleen van toepassing op de bovenstaande groepscursussen. De maximale korting is 40% op de normale cursusprijs. Voor de in-company cursussen op maat kan in sommige gevallen wel korting gegeven worden. Je kan contact opnemen of rechtstreeks Arthur bellen om te overleggen.
Mocht je een lagere prijs vinden bij een andere opleider, geef de link dan door. Je kan dit laten weten via contact of bij de aanmelding van je WordPress cursus onder het kopje overige opmerkingen. Na je aanmelding ontvang je de faktuur met de korting.


Tijdelijke aanbiedingen

De onderstaande cursussen zijn tijdelijk voordeliger en kunnen we voordelig aanbieden:


Early Bird aanbieding WordPress Basiscursus online

Start: 11 september 2023
2 ochtenden
9.15-12.30 uur
30% korting bij 2 aanmeldingen

Online training
Early bird aanbieding WordPress Bootcamp Online

Start: 20 september 2023
5 ochtenden
9.30 - 17.00 uur
10%-30% korting

Bekijk reviews


Gratis WordPress cursus of training

In sommige gevallen bieden we zelfs een gratis WordPress cursus aan. Waarom? Omdat we goedwillende organisaties of individuën willen helpen, waarvoor het anders financieel heel lastig is om een WordPress cursus te volgen.Meer informatie over Goedkoopste WordPress cursussen voordeel met laagste prijs garantieof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Goedkoopste WordPress cursussen voordeel met laagste prijs garantie bekeken ook de onderstaande artikelen:


Scroll naar boven