SEO check scan analyse op maat laten maken WP website

Met de gratis of betaalde SEO check weet je met een goed analyse hoe je WordPress website ervoor staat en hoe deze scoort in de zoekmachines.

Logo cursus traing wordpress

SEO check scan analyse op maat laten maken WP website

Wat is een SEO scan?

Een SEO scan is een scan of check van je huidige SEO score met je WordPress website en een overzicht met punten van verbetering. Hoe sta je ervoor in Google en zoekmachines? Met onze SEO checker kunt u hier achter komen en bouwen aan uw organische vindbaarheid.

Met de SEO check kunt u snel zien waar uw website goed scoort en waar er ruimte is voor verbetering. Doe de gratis SEO check en ontdek hoe uw website hoger in de zoekresultaten kan worden gebracht.

Goede vindbaarheid met een SEO checker

Je richt je bedrijf op bepaalde producten of diensten. Maar weet je zeker dat je alles op orde hebt om optimaal vindbaar te zijn in zoekmachines als Google? Of mis jeu nog bepaalde kansen die vlak voor ujew neus liggen.

Met een SEO checker kun je je website laten controleren op tientallen punten waarvan je waarschijnlijk het bestaan niet weet. Zo weet je of je zoekwoorden goed zijn, of je de juiste hoeveelheid content gebruikt en of je website technisch in staat is om goed te ranken in de zoekmachine. Met een SEO scan kun je dit allemaal te weten komen.

Waar kijkt de SEO scan en check naar?

De SEO scan is bedoeld om te kijken hoe je WordPress website er op dit moment voor staat. Er wordt een SEO analyse gemaakt van alle webpagina's van je website en belangrijke punten die nodig zijn om een hoge ranking in Google te behalen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of er voldoende zoekwoorden in de content en andere SEO-gebieden staan, hoe de website technisch scoort en of er gebruik wordt gemaakt van .


Quickscan | Gratis SEO Scan op maat door professional

De Quickscan is de basisscan en deze is gratis en vrijblijvend. Met deze scan geven wij u een eerste blik op uw organische positie en wat er verbeterd kan worden.

Op basis van de gratis SEO scan kunnen we vervolgens aan de slag met de betaalde aspecten, zoals het SEO fundament en het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek.

  • 100% Gratis en vrijblijvend. U zit nooit ergens aan vast.
  • Telefonisch onderzoek met een van onze experts (10 minuten vrijblijvend).
  • Op werkdagen binnen 8 uur teruggebeld. Waarschijnlijk binnen 3 uur.
  • Uw huidige situatie en kansen worden in kaart gebracht.

De scan wordt met software en best practices inzichten van Arthur gemaakt. 90% van degenen die de gratis SEO Quickscan hebben ingevuld en die hier met simpele middelen mee aan de slag zijn gegaan, zijn tevreden en is zichtbare groei gerealiseerd.


Betaalde SEO Scan met uitgebreide rapportage

Bij de uitgebreide scan, de Profiscan krijg je een compleet van je gehele WordPress website met daarbij een overzicht van alle webpagina's en de verbeteringen van elke webpagina in WordPress.

Maar niet alleen on-page factoren komen aan bod. De SEO-scan kijkt ook naar hoe de website buiten de website actief is. Krijgt de website voldoende externe links? Is de website regelmatig actief op ? Een combinatie van On- en Off-page factoren bepaalt uiteindelijk hoe goed een website scoort en welke positie deze verwerft in de Google rankings.

Wat krijg je bij de betaalde SEO scan?

  • Een uitgebreide rapportage waar je zelf mee aan de slag kunt. Of je kunt dit laten doen door je webdesigner of door ons. Wat je zelf wilt. Je kan ook een of WordPress Bootcamp volgen. Dan weet je precies wat je te doen staat en hoe het allemaal het beste integraal kunt aanpakken.
  • Een half uur telefonische support, uitleg en begeleiding.

Tarief uitgebreide SEO scan

De prijs voor de uitgebreide SEO scan is 150 euro (excl. btw.).
Waarschijnlijk heb je dit snel terug verdiend.

Je kan ook 3 scans laten maken over een periode van 1 jaar. Dus bijvoorbeeld een scan na 2 en na 6 maanden zodat je dan weet waar je staat met je WordPress website. Dit is ook handig als dubbelcheck als je je SEO werkzaamheden uit handen geeft. Je kan de scans namelijk prima vergelijken. De 3 scans zijn 225 euro (excl. btw.).


Gratis Profi SEO scan bij WordPress Bootcamp

Als je meedoet met de WordPress Bootcamp krijg je na afloop gratis een Profi SEO scan van je website ter waarde van 150 euro. Je kan deze verzilveren binnen 1 jaar na je training.
Het idee is dat je met al je opgedane kennis je website zo goed mogelijk probeert te maken en dat je op een gegeven moment contact met ons opneemt om een analyse van je website te laten maken. Zo kun je nog eens extra de puntjes op de i zetten voor je zoekmachine-optimalisatie voor een succesvolle website.


SEO scan stappenplan voor WordPress website

Dit zijn de stappen die we doen. De eerste 2 stappen zijn gratis. De laatste 2 zijn uitgebreider en betaald.

1. Korte telefonische inventarisatie (gratis)

Wat is uw huidige positie? Met de website SEO checker kijken we waar u op dit moment staat. Men noemt dit een zogenaamde een 0-meting. Een SEO scan is een analyse van uw website en de staat van uw organische vindbaarheid. Hoe goed is uw website ingericht om online vindbaar te zijn en te blijven in zoekmachines? Bij een SEO check wordt uw website op veel verschillende punten geanalyseerd. We kunnen altijd kijken of we nieuwe zoekwoorden kunnen identificeren en daarmee uw rankings kunnen verhogen. Tijdens het telefonisch onderzoek stellen wij u allerlei vragen om te achterhalen wat uw huidige inspanningen zijn en om deze uit te breiden.

2. Inventariseren en onderzoek doen (gratis)

Na de inventarisatie weten we wat u al doet en hoeveel. Het kan zijn dat u niet in aanmerking komt voor een zeer uitgebreide SEO-scan, maar dat wij u direct handvatten sturen aan de telefoon, via WhatsApp of via e-mail. Soms is het als ondernemer beter om te beginnen met SEO dan met met Google Ads adverteren. Als u wel in aanmerking komt voor de SEO checker, dan voeren wij deze uit.

3. Uitgebreide rapportage (Profi SEO scan)

Het rapport beschrijft alle SEO-factoren op uw website en welke mogelijkheden er zijn voor verbetering. Ook als u al jaren bezig bent en al goed vindbaar bent in de zoekmachine, kan een Google website analyse u inzicht bieden. Hoe staat u er nu voor? Met de Google SEO check kijken we op welke woorden u rankt en op welke woorden niet. Onze SEO scan laat u zien waar kansen liggen en hoe wij deze kunnen verzilveren.

4. Bespreken van de resultaten en strategie (Profi SEO scan)

Het rapport beschrijft alle SEO-factoren op uw website en welke mogelijkheden er zijn voor verbetering. Ook als u al jaren bezig bent en al goed vindbaar bent in de zoekmachine, kan een Google website analyse u inzicht bieden. Hoe staat u er nu voor? Met de Google SEO check kijken we op welke woorden u rankt en op welke woorden niet. Onze SEO scan laat u zien waar kansen liggen en hoe wij deze kunnen verzilveren. We doen een telefonische evaluatie van een half uur. Het is vervolgens aan u of u deze zelf wilt aanpakken of dat u deze uitdaging met ons aan wilt gaan. Wat u zelf wilt. De SEO check geeft u in ieder geval handvatten om verder te gaan!

Hoe werkt de gratis SEO check?

De gratis SEO check werkt heel eenvoudig. Neem telefonisch contact op met Arthur Wentzel (+31 6 2083 0583) of laat een bericht achter via de contact pagina. Vermeld ook om welke website en URL het gaat.

Vervolgens gaan we met onze expertise en SEO tools voor jou aan de slag en ontvang je binnen 8 uur een e-mail met een korte rapportage over alle bevindingen voor jouw website. In de mail verschijnt er een kort overzicht met waar jouw website goed, gemiddeld of slecht op scoort. Mocht je een uitgebreidere en betaalde versie willen zien met alle SEO punten dan doen we dit nadat we elkaar gesproken hebben

Waarom heb ik een SEO website check nodig?

Als u echt wilt weten hoe u nu scoort en u wilt weten wat er beter kan? Vraag dan om een SEO scan. Zo krijgt u grip op hoe u rankt en waar uw doelgroep naar zoekt. Zo kunt u organisch beter gevonden worden en laat u geen kansen liggen.

Waarom een CursusWP SEO check?

CursusWP is er voor bedrijven die willen groeien met hun WordPress website. We weten alles van zoekmachines en websites. Inmiddels hebben we de afgelopen 15 jaar WordPress zoveel kennis verzameld dat we uw bedrijf zeker kunnen helpen. Deze kennis verwerken wij graag in de SEO scan, zodat het echt een rapport voor uw bedrijf wordt!

Update 2023: Complete scan

Arthur heeft onlangs een complete tool ontwikkeld voor een complete scan. Dus niet alleen voor SEO en vindbaarheid, maar ook op design, snelheid en bruikbaarheid. Je krijgt dan een complete uitslag. In 2024 heeft Arthur al een aantal scans gemaakt en sites naar een hoger plan getild.
Zie hieronder een voorbeeld van een complete scan vasn een website:

complete scan wordpress website seo ontwerp snelheid
complete scan wordpress website seo ontwerp snelheid

Meer weten over SEO check scan analyse op maat laten maken WP websiteof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in SEO check scan analyse op maat laten maken WP website bekeken ook de onderstaande artikelen:


SEO training of cursus volgen?

WordPress SEO cursus op maat

Leer hoe je met je WordPress website beter gevonden wordt in de speciale SEO-cursus op maat:
SEO cursus voor WordPress

WordPress Bootcamp all-in-one

Of leer hoe je met je WordPress website hoger komt in de Google zoekresultaten met de WP Bootcamp:
SEO in WordPress Bootcamp

Info over SEO check scan analyse op maat laten maken WP website

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over SEO, SEO check scan analyse op maat laten maken WP website, WordPress websites en vindbaarheid.

WordPress SEO-specialist

Arthur Wentzel, SEO-specialist

06 20 83 05 83

Scroll naar boven