Gutenberg vs Elementor: Geavanceerde functionaliteit

Logo cursus traing wordpress

Gutenberg vs Elementor: Geavanceerde functionaliteit

Hoe geavanceerd zijn functies Gutenberg en Elementor? Wat is beter?

Over het algemeen is waarschijnlijk iets geavanceerder, simpelweg omdat het ontworpen is om op zichzelf te staan. Er is een drag-and-drop live editor, workflow optimalisatie, landing page creatie, integratie met tools, en nog veel meer.

Je kunt ook dynamische inhoud, bewegingseffecten, aangepaste stijlen en gepersonaliseerde ervaringen voor elke gebruiker toevoegen.

is afhankelijk van de rest van het WordPress ecosysteem, zoals thema's en plugins. Hoewel je de meeste van dezelfde functies als Elementor kunt krijgen, moet je voor die functionaliteit een specifieke aparte plugin vinden.

Bijvoorbeeld, dynamische inhoud is standaard opgenomen in Elementor, maar met Gutenberg zul je een plugin zoals If-So Dynamic Content willen installeren.

Op die manier mist Gutenberg bepaalde functies die gemakkelijk via andere plugins, zoals Spectra, kunnen worden toegevoegd. Over het geheel genomen is het geen groot nadeel, omdat het je in staat stelt om de dingen te kiezen die je wilt gebruiken,

Maar als je de volledige functionaliteit van beide vergelijkt en de extra add-ons meerekent, zijn ze zeer vergelijkbaar.


Wil je meer details over Gutenberg vs Elementor: Geavanceerde functionaliteitof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Gutenberg vs Elementor: Geavanceerde functionaliteit bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress website of webshop beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Gutenberg vs Elementor: Geavanceerde functionaliteit

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Gutenberg vs Elementor: Geavanceerde functionaliteit en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven