Een perfecte mogelijkheid alle vragen te stellen over WordPress


Ellen Verkade
Mevrouw Verkade


Als grafisch ontwerper/WordPress-bouwer wilde ik meer kennis krijgen over de techniek. Ik heb Arthur gevraagd 1 dag bij mij achter mijn Mac te komen zitten. Al pratend en kijkend naar verschillende websites, was het een perfecte mogelijkheid alle vragen te stellen die ik had. Daarnaast heeft hij veel laten zien, hoe bijvoorbeeld bepaalde plugins werken of hoe je het beste de vindbaarheid kan verbeteren. Arthur gaf mij heldere antwoorden en heeft mij verder geholpen om WordPress websites technisch beter te maken. En daarnaast heb ik de cursusdag als ontspannen en gezellig ervaren! Nogmaals dank.

Ellen volgde deze WordPress cursus: Cursus op maat


Lees meer reviews


Een supergoed Login-gedeelte als online naslagwerk

Tijdens de cursus krijg je genoeg tips en trucs om verder alleen succesvol aan de slag te gaan.


Testimonial succesverhaal cursiste Carmen Arnout | WordPress Bootcamp
Lees review

Arthur heeft me alles verteld wat ik in de praktijk nodig heb

Als ervaren web-developer had ik al ruime ervaring maar wilde meer weten over WordPress.


Testimonial succesverhaal cursiste Carmen Wil | Cursus op maat
Lees review

Perfect voor designers die willen leren ontwerpen met WordPress

We waren vooraf sceptisch over WP maar dat hebben we na 2 cursusdagen helemaal bijgesteld.


Review succesverhaal cursiste Mirja | WordPress Bootcamp
Lees review

In 3 dagen leer je ontspannen alle ins-en-outs van WordPress

Veel meer dan ik vantevoren had verwacht en veel meer dan dat je zelf uit zou kunnen zoeken.


Testimonial succesverhaal cursiste Carmen Carmen | WordPress Bootcamp
Lees review


Meer reviews van tevreden deelnemers

Lees 100+ reviews
Lees andere succesverhalen


Ook interessant