Een perfecte mogelijkheid alle vragen te stellen over WordPress


Ellen Verkade
Mevrouw Verkade


Als grafisch ontwerper/WordPress-bouwer wilde ik meer kennis krijgen over de techniek. Ik heb Arthur gevraagd 1 dag bij mij achter mijn Mac te komen zitten. Al pratend en kijkend naar verschillende websites, was het een perfecte mogelijkheid alle vragen te stellen die ik had. Daarnaast heeft hij veel laten zien, hoe bijvoorbeeld bepaalde plugins werken of hoe je het beste de vindbaarheid kan verbeteren. Arthur gaf mij heldere antwoorden en heeft mij verder geholpen om WordPress websites technisch beter te maken. En daarnaast heb ik de cursusdag als ontspannen en gezellig ervaren! Nogmaals dank.

Ellen volgde deze WordPress cursus: Cursus op maat


Lees meer reviews


De cursus Vormgeving heeft me heel veel handvaten geboden

Arthur laat je stapsgewijs kennismaken met alle elementen om je website vorm te geven.


Testimonial succesverhaal cursist Thijs | WP Design en Vormgeving
Lees review

Geen moeilijke termen, maar WordPress begrijpelijk uitgelegd

Hoe zit WordPress nu eigenlijk in elkaar? Dat wilde ik weten en leerde het in deze drie dagen.


Testimonial succesverhaal cursiste Carmen Irene | WordPress Bootcamp
Lees review

Arthur heeft me alles verteld wat ik in de praktijk nodig heb

Als ervaren web-developer had ik al ruime ervaring maar wilde meer weten over WordPress.


Testimonial succesverhaal cursiste Carmen Wil | Cursus op maat
Lees review

De cursus zit erg goed in elkaar! Documentatie is erg waardevol

Arthur heeft veel ervaring en dat zie je terug aan zijn manier van uitleg en begrip voor vragen


Review succesverhaal cursiste Mirja | WordPress Bootcamp
Lees review


Meer reviews van tevreden deelnemers

Lees 100+ reviews
Lees andere succesverhalen