Totaal concept website 1 samenhangend organisme

Logo cursus traing wordpress

Totaal concept website 1 samenhangend organisme

De juiste informatie op de juiste plek

Een goed ontwerp is in staat om in een oogopslag de identiteit van de organisatie uit te drukken. Maar webdesign & development is meer en gaat nog net even een paar stappen verder.
Een goede website leidt bezoekers bijna onopgemerkt naar de juiste informatie; het stelt u in staat om informatie optimaal naar uw (potentiële) klanten te communiceren. Het is geen statische opeenvolging van pagina's, maar een dynamisch geheel. De vormgeving, look and feel, interface, usiability, en de techniek staan in dienst van het doel, en grijpen naadloos in elkaar (dit noemen we het multi-dimensionaal ontwerp).

De website als 1 geheel

We zien het ontwerp en bouw van een website als een geheel. En benaderen het ook als zodanig. We beschikken over technische bagage en vormgevingskwaliteiten. Want alleen als je een medium door en door kent ben je instaat om alle mogelijkheden optimaal te benutten.

Wetmatigheden en structuur

Elk medium heeft haar eigen wetmatigheden, mogelijkheden en beperkingen. Op het internet moet je mensen bijvoorbeeld niet vervelen met een lel tekst van 600 pagina's. Op een website raken bezoekers vaak het overzicht kwijt, daarom moet je informatie gelaagd aanbieden en bezoekers sturen naar de juiste informatie. Het ontwerpen van een website is daarmee iets wezenlijk anders dan het ontwerp van drukwerk.

Multi-dimensionaal ontwerp

Bij een multi-dimensionaal ontwerp gaat het erom om aan de ene kant een sterk visueel beeld neer te zetten en tegelijkertijd te bedenken hoe je de informatie het beste vanuit verschillende dimensies kunt aanbieden. Je gebruikt het technische gereedschap wat je ten dienste staat om de informatie gelaagd aan te bieden zodat de bezoeker dat vindt wat ie zoekt en dat negeert wat voor hem niet relevant is.


Website laten ontwerpen met een holistische gedachte

Wil je een goede mooie website laten ontwerpen met een slim ontwerp in je structuur? Neem dan contact op met Arthur of lees meer op de volgende link:


Meer weten over Totaal concept website 1 samenhangend organismeof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Totaal concept website 1 samenhangend organisme bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven