Aangepaste 404-pagina maken niet gevonden webpagina website

Logo cursus traing wordpress

Aangepaste 404-pagina maken niet gevonden webpagina website

Aangepaste 404-pagina maken voor niet gevonden webpagina's

WordPress toont automatisch een 404 foutpagina wanneer het een bepaald stuk inhoud niet kan vinden. Normaal gesproken is de 404-pagina erg eenvoudig en niet erg nuttig.

Typische 404 foutpagina

Je kunt die gewone pagina vervangen door een aangepaste 404-foutpagina en je gebruikers meer mogelijkheden geven om inhoud te ontdekken en verder te surfen. Voor gedetailleerde instructies, zie ons artikel over hoe je de 404-paginasjabloon in WordPress kunt verbeteren.

WordPress is een krachtig CMS. Soms kan een kleine tweak je website ontoegankelijk maken. Het vinden van een oplossing voor elk WordPress-probleem is echter uiterst eenvoudig (bekijk hier hoe je op de juiste manier WordPress-ondersteuning vraagt en krijgt). In het verleden hebben we enkele van de meest voorkomende problemen behandeld waarmee WordPress gebruikers te maken krijgen. Zoals de interne server error of error establishing database connection.

Een ander veel voorkomend probleem waar de meeste WordPress gebruikers op een bepaald moment mee te maken krijgen is dat WordPress berichten een 404 Fout terugsturen. In dit artikel laten we je zien hoe je WordPress posts returning 404 error kunt oplossen.

WordPress berichten met 404 foutmelding oplossen

Meestal in dit scenario kan een gebruiker toegang krijgen tot hun WordPress admin gebied, de hoofdpagina van hun blog, maar bij het openen van een enkel bericht krijgen ze een 404 Niet gevonden foutmelding. Allereerst, geen paniek de meeste van de tijd uw berichten zijn er nog steeds en volledig veilig. Dit gebeurt meestal als je .htaccess bestand is verwijderd of als er iets mis is gegaan met de herschrijfregels. Wat je moet doen is je permalinks instellingen repareren.

Maak een aangepaste 404-pagina met WordPress plugin

De beste en meest beginnersvriendelijke manier om je 404 pagina te verbeteren is met behulp van de SeedProd plugin.

SeedProd is de beste landing page builder voor WordPress. Het laat u maken, bewerken en aanpassen van uw WordPress pagina's zonder het schrijven van een code.

Met deze plugin kun je gemakkelijk een aangepaste 404-pagina maken met behulp van de meegeleverde 404-pagina sjablonen.

Meer belangrijke pagina's voor op je WordPress website

Meer voorbeelden van belangrijke pagina's voor op je WordPress website vind je hier:


Meer weten over Aangepaste 404-pagina maken niet gevonden webpagina websiteof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Aangepaste 404-pagina maken niet gevonden webpagina website bekeken ook de onderstaande artikelen:


Meer halen uit je WordPress websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven