Advanced Google Maps kaart met Wordpress Plugin

Logo cursus traing wordpress

Advanced Google Maps kaart met WordPress Plugin

Google Maps kaart maken met WordPress Plugin

Er zijn enorm veel Google Maps WordPress Plugins op de markt. Je hebt niet altijd een plugin nodig om een Google Maps kaartje op een pagina te krijgen. Het kan ook handmatig en zonder plugin. Bekijk hiervoor de handleiding Google Maps toevoegen aan je WordPress website.

Uitgebreid en geavanceerde kaarten met Google Maps

Advanced Google Maps vind ik de meest handige en uitgebreide plugin voor het tonen van Google Maps. Na uren/dagen vergelijken van WordPress plugins is het grote voordeel van deze plugin dat je een verzamelkaart kan maken van een gebied waarop de standaard WordPress berichten getoond kunnen worden. De berichten en locaties kunnen ook gecategoriseerd worden. Dit is een enorme pre als je een website hebt met veel locaties.
Deze plugin is voor de meeste websites ruim voldoende. Wil je nog meer functionaliteit, bijvoorbeeld voor het berekenen van afstanden, dan adviseer ik de Store locator Plus WordPress Plugin.

advanced-google-maps-plugin-wordpress

Meer info over de Advanced Google Maps WordPress Plugin

Ga naar plugin website

Meer informatie over Advanced Google Maps kaart met Wordpress Pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Advanced Google Maps kaart met Wordpress Plugin bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven