Babble WordPress plugin vertalingen maken

Babble is een WordPress vertaal en taal plugin. De officiële site van Babble benadrukt de prestaties, met de opmerking dat het in staat is om pagina's tot 20% sneller te genereren dan andere toonaangevende premium plugins.

Logo cursus traing wordpress

Babble WordPress plugin vertalingen maken

Babble

Prijs: Gratis

Met Babble hoeft u alleen maar een nieuw taalpakket aan te schaffen, Babble te installeren, uw nieuwe taal in te schakelen en te . Zodra het klaar is, vertelt het uw vertalers dat het klaar is voor hun aandacht.

Vanaf daar toont Babble twee versies van de visuele editor van WordPress:

  • één met de oorspronkelijke inhoud
  • één met alles wat een vertaler nodig heeft voordat hij live gaat.

Babble is ontworpen om compatibel te zijn met alle kernfuncties van WordPress, laat u uw website draaien in elke gewenste taal, en heeft een actieve gemeenschap die verdere ontwikkeling ondersteunt.

De officiële site van Babble benadrukt de prestaties, met de opmerking dat het in staat is om pagina's tot 20% sneller te genereren dan toonaangevende premium plugins.

Kern-compatibel

Babble is gebaseerd op bekende functies zoals aangepaste berichttypen, maximale prestaties met minimale overhead. Heel efficient.

Geoptimaliseerde interface

Babble zet alles wat een vertaler nodig heeft op hetzelfde scherm, naast elkaar. Erg handig.

Alles geintegreerd

Babble vertelt uw persoonlijke vertalers wanneer er een bericht klaar is voor hun aandacht. En als het origineel wordt gepubliceerd, worden de vertalingen ook gepubliceerd.

https://babbleplugin.com


Meer weten over Babble WordPress plugin vertalingen makenof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Babble WordPress plugin vertalingen maken bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven