Lingotek WordPress plugin vertalingen maken

Logo cursus traing wordpress

Lingotek WordPress plugin vertalingen maken

Lingotek Vertaling betaald

Prijs: Niet online vermeld – bel of mail voor verkoopprijzen

Met Lingotek Translation hebt u drie keuzes om uw inhoud te :

  • Machine Translation – Gebruikt de Microsoft Translation tool om content te genereren in de door u gewenste taal en is gratis voor de eerste 100.000 karakters.
  • Community Translation – Vertalingen moeten zelf worden gemaakt via de teksteditor die in de werkbank van de plugin is ingebouwd.
  • Professionele vertaling – Vereist dat u wat geld investeert en het ervaren personeel van Lingotek inhuurt om het werk uit te voeren.

Deze flexibiliteit maakt het een geweldige optie voor degenen die eenvoudig willen beginnen, maar willen groeien naar meer complexe taal implementaties. Het gebruik van een cloud-based vertaal- en lokalisatieproces maakt het mogelijk voor Lingotek om uw inhoud snel en nauwkeurig te vertalen met de hulp van meer dan 5.000 vertalers in de landen, en de plugin werkt samen met Polylang om uw site echt meertalig te maken.

lingotek vertaling plugin Vertaal plugins voor meertalige WordPress sites


Wil je meer details over Lingotek WordPress plugin vertalingen makenof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Lingotek WordPress plugin vertalingen maken bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven