Beste maten pixels boven de vouw desktop mobiel

Logo cursus traing wordpress

Beste maten pixels boven de vouw desktop mobiel

Hoe wordt boven de vouw gemeten op desktop en mobiel?

Verschillende websites hebben verschillende vouwen, dus het is moeilijk om definitief te zeggen waar de vouw verschijnt op elke webpagina. Aangezien er een aantal monitorformaten (denk aan laptops vs. desktops), browserplugins, schermresoluties en zelfs schermtypes zijn (denk aan de verschillende formaten van smartphones en tablets), is het bijna onmogelijk om vast te stellen waar de vouw moet worden geplaatst.

Het beste antwoord is dat het varieert naargelang het scherm dat u gebruikt en de schermen die uw doelgroep gebruikt. Sommige websites zijn geschikt voor alle schermtypes en andere niet, en dat kan een enorm verschil maken in de manier waarop gebruikers met een bedrijf omgaan.

Met dit alles in gedachten is het belangrijk op te merken dat bij het bepalen van de plaats van de vouw op een webpagina, de meeste webdesigners vinden dat de vouwlijn op ongeveer 600 pixels hoog en 1000 pixels breed ligt.

Deze maat komt goed overeen met de meest voorkomende combinatie van monitor en browser – 1024×786 pixels – d.w.z. hoe de gemiddelde webpagina eruit ziet als het venster is gemaximaliseerd en er geen werkbalken bovenaan zijn geïnstalleerd.

Om u te helpen bepalen waar de vouw voor uw specifieke website moet landen, kunt u vertrouwen op het analyseprogramma van uw website. Dat zou gegevens moeten kunnen verstrekken over welke schermafmetingen het meest voorkomen bij uw bezoekers, zodat u dienovereenkomstig kunt plannen. Denk eraan – hoewel 1024×768 de meest voorkomende is, komen er elke dag nieuwe afmetingen bij die steeds populairder worden.

320×568 en 360×640 worden steeds vaker gebruikt.

Om te bepalen welke afmetingen het beste zijn voor uw website, moet u wat spelen, uw webanalyses raadplegen en nadenken over wie uw doelgroep is. Als uw publiek bestaat uit jongere personen die sociale media gebruiken en het grootste deel van hun interesses op hun telefoon of tablet bekijken, moet u uw site op alle schermtypes beschikbaar maken.


Meer weten over Beste maten pixels boven de vouw desktop mobielof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Beste maten pixels boven de vouw desktop mobiel bekeken ook de onderstaande artikelen:


Meer halen uit je WordPress sites

Wil je meer halen uit je WordPress sites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven