Soort inhoud boven vouw seo vindbaarheid

Logo cursus traing wordpress

Soort inhoud boven vouw seo vindbaarheid

Wat voor soort inhoud boven de vouw worden weergegeven voor SEO?

Houd in gedachten dat de beste inhoud om boven de vouw te tonen aandachttrekkende inhoud is die relevant is voor uw bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van uw doelgroep.

Met deze criteria denkt u misschien dat het het beste is om boven de vouw te plaatsen zodat hun zichtbaarheid wordt vergroot, maar dit kan averechts werken. Ga nooit overboord met advertenties, zelfs niet als ze relevant en aandachttrekkend zijn en duidelijk uw bedrijfsdoelstellingen weergeven.

De afgelopen jaren heeft Google verschillende algoritme-updates uitgebracht die websites bestraffen die zoveel advertenties boven de vouw plaatsen dat ze hun eigenlijke inhoud onder de vouw dwingen.

Als er te veel advertenties boven de vouw staan, kan dat leiden tot een slechte ervaring voor de gebruiker, waardoor uw bedrijf een potentiële klant kan verliezen.

header footer ontwerp website voorbeeld statistieken vouw
header footer ontwerp website voorbeeld statistieken vouw

Om in lijn te blijven met SEO en te voorkomen dat algoritmische updates worden uitgelokt die niet in uw voordeel werken, moet u uw zoekwoordonderzoek doen, uw zoekwoordstrategie toepassen en zowel oude inhoud bijwerken als nieuwe inhoud creëren die perfect is geoptimaliseerd voor gangbare zoekmachines. Zo dekt u alle aspecten.

Het creëren van inhoud voor boven de vouw kan ontmoedigend zijn, vooral als u de details van CRO-tactieken niet begrijpt. Om u te helpen de beste beslissingen voor uw website te nemen, laat u uw website door Arthur van CursusWP bekijken en biedt u zijn expertise aan voor alle kanalen.


Meer weten over Soort inhoud boven vouw seo vindbaarheidof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in Soort inhoud boven vouw seo vindbaarheid bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven