GetGenieAI WordPress plugin Artificial Intelligence content

Logo cursus traing wordpress

GetGenieAI WordPress plugin Artificial Intelligence content

GetGenie WordPress plugin content creatie

GetGenie staat bovenaan onze lijst van beste AI WordPress plugins omdat het alle soorten inhoud kan creëren die je nodig hebt voor je WordPress site. Deze AI-plugin heeft vele copywriting en content-writing templates die je kunt gebruiken om plagiaatvrije content binnen enkele ogenblikken te genereren.

De copywriting-sjablonen omvatten AIDA (Attention, Interest, Desire, and Action), PAS (Problem. Agitate, and solution), BAB (before-after-bridge), enzovoort. Aan de andere kant krijgt u inhoudssjablonen zoals zinnenschrijver, alinea-schrijver, alinea-compressor, zin herschrijver, enz.

Bovendien krijg je ook sjablonen om -inhoud te genereren, zoals producttitels, productbeschrijvingen, enz. Je kunt dit dus ook gebruiken als je AI . Op de top van dat, krijg je ook advertentiekopie generatoren samen met sociale media generatoren en ga zo maar door.

WordPress is de meest populaire onder bloggers over de hele wereld en als je een blogger, dan is deze AI WordPress plugin is een must-have. Want met GetGenie kun je een complete blogpost schrijven met een , inleiding, schets, inhoud voor de schets, veelgestelde vragen, enzovoort.

Naast het schrijven van de blogpost biedt deze WordPress AI plugin ook zoekwoordanalyse, concurrentieanalyse en veelgestelde vragen van Quora. Daarnaast krijg je ook een inhoudsscore die weergeeft hoe SEO-vriendelijk je inhoud is. En dat niet alleen, je krijgt ook suggesties over hoe je die score kunt verbeteren. Bovendien krijg je ook SEO-sjablonen zoals meta-titels en meta-beschrijvingen generatoren.

Kortom, als je tijd wilt besparen en wilt uitblinken in contentmarketing, dan is dit de plugin omdat hij alle soorten contentsjablonen biedt die je nodig kunt hebben. Als je deze plugin hebt, dan heb je geen inhoud-genererende plugins nodig omdat deze AI-tool 10+ schrijftools vervangt.

Meer AI plugins voor WordPress

De beste AI plugins voor WordPress en WooCommerce:

Tekst naar spraak plugin functie WordPress website

Tekst naar spraak Plugin voor WordPress Voicer Tekst naar spraak AI Plugin voor WordPress | Beste ai plugins voor wordpressVoicer zet tekst om in mensachtige spraak met behulp van AI-technologie. Dit is een…

Lees meer

Meer weten over GetGenieAI WordPress plugin Artificial Intelligence contentof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in GetGenieAI WordPress plugin Artificial Intelligence content bekeken ook de onderstaande artikelen:


Meer halen uit je WordPress sites en webshops

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven