JSFiddle online code editor tool html css javascript

Logo cursus traing wordpress

JSFiddle online code editor tool html css javascript

is een extreem snelle en efficiënte en populaire online code editor. Het laat je toe om snel de code te delen en het resultaat voor het oog te zien. JSFiddle is zo wijdverspreid en eenvoudig dat Stack Overflow het heeft geïntegreerd.

JSFiddle is echter alleen voor front-end werk, het ondersteunt het begrip en mappen niet en er is geen manier om CI/CD-pijplijnen te bouwen.

JS Fiddle is gratis en biedt veel boilerplates (, Vue, React + JSX, TypeScript, CoffeeScript, SCSS, CSS Grid, Bootstrap, en anderen) om snel aan de slag te gaan.

Hoe werkt JSFiddle

JSFiddle heeft het begrip panels (of tabs als je overschakelt naar de tabbed layout), er zijn 4 panels, 3 waar je code kunt invoeren, en 1 om het resultaat te zien: HTML – structuur code, je hoeft geen body doctype head toe te voegen, dat wordt automatisch toegevoegd, CSS – stijlen. U kunt pre-pocessor schakelen naar SCSS, . Er zijn veel frameworks en code pre-processors die je kunt gebruiken.

Zodra u code invoert, drukt u op “Uitvoeren” in de bovenste actiebalk, en het vierde paneel met resultaten verschijnt. Met SFiddle kun je de layout van de editor veranderen van het klassieke 2×2 naar iets dat past bij jouw behoeften. Naast de rastermodus is er ook een modus met tabbladen. Roosters zijn volledig aanpasbaar. Als toevoeging zal het resizen van het resultatenpaneel de breedte aangeven (handig voor het werken met media queries).

Voorbeelden JSFiddle

https://jsfiddle.net/gaby_de_wilde/xm743zqe/


Meer weten over JSFiddle online code editor tool html css javascriptof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in JSFiddle online code editor tool html css javascript bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Training of cursus CSS en html

Snel CSS en html leren

Leer hoe je je WordPress site beter en kan maken en beheren in de html-css training op maat:
CSS en HTML-cursus voor WordPress

WP Bootcamp spoedopleiding

Leer hoe je je WordPress website sneller kan maken en ontwerpen in de WP Bootcamp spoedopleiding:
WordPress Bootcamp spoedopleiding

Info over JSFiddle online code editor tool html css javascript?

Neem contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, JSFiddle online code editor tool html css javascript en WordPress web-development.

WP developer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven