Polylang gratis WordPress plugin vertalingen maken

Polylang is een gratis WordPress vertaal taal plugin waarbij je de gewenste optie kiest uit. Deze open-source plugin ondersteunt zoveel talen als uw site nodig heeft en ondersteunt ook aangepaste taxonomieën, sticky posts en RSS feeds.

Logo cursus traing wordpress

Polylang gratis WordPress plugin vertalingen maken

Polylang WordPress plugin

Prijs: Gratis

Polylang is een gratis WordPress vertaal taal plugin waarbij je de gewenste optie kiest uit je profiel en automatisch het bijbehorende taalpakket download.

Het voegt een toe in het navigatiemenu om te schakelen tussen talen, en het heeft de mogelijkheid om versies van uw site te scheiden op subdomeinen voor elke taal.

Deze open-source plugin ondersteunt zoveel talen als uw site nodig heeft en ondersteunt ook aangepaste taxonomieën, sticky posts en RSS feeds. Hij kan ook worden gecombineerd met de volgende plugin op onze lijst, Lingotek Translation, om automatische vertaling mogelijk te maken.

Voordeel van Polylang is dat als je de plugin uitzet, de andere talen bijvoorbeeld Engels, gewoon tussen de nederlandse talen komt te staan.


Meer weten over Polylang gratis WordPress plugin vertalingen makenof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Polylang gratis WordPress plugin vertalingen maken bekeken ook de onderstaande artikelen:


Scroll naar boven