LiveChat review chat software voor WordPress

Logo cursus traing wordpress

LiveChat review chat software voor WordPress

Review chat software LiveChat

LiveChat is een zeer praktische live chatoplossing – zoals de naam al doet vermoeden – en is erop gericht iedereen iets te bieden dat echt gemakkelijk te gebruiken is.

In 2024 is LiveChat wel wat duurder geworden. Je betaalt nu per maand:
www.livechat.com/pricing

Dit geldt zowel voor de bezoekers/klanten van uw website als voor u (uw agenten). Aan de klantzijde verwelkomt LiveChat mensen met een mooie chatbox onderaan de pagina. Dat vak blijft altijd in beeld en kan met één klik worden geopend.

Na afloop van het gesprek kunnen uw klanten feedback achterlaten en hun ervaring met uw agent beoordelen. Ze kunnen je ook een shout-out geven op sociale media via de deelknoppen die in de chatbox zelf zijn ingebed.

Functies LiveChat

  • Het beste voor: aanpasbare chatboxen, agentbeoordelingen, mooi en functioneel dashboard.
  • Aanpasbare chatboxen: Ja
  • Chat geschiedenis: Ja
  • Gratis gesprekken per maand: geen (premium oplossing)
  • Prijs: premiumplannen beginnen bij $16/maand voor één gebruiker en u krijgt 30% korting bij uw eerste betaling.

Waar LiveChat echter echt in uitblinkt, is de hoeveelheid coole functies die het biedt aan u en uw supportmedewerkers. U kunt bijvoorbeeld klanten direct benaderen (in plaats van te wachten tot ze contact met u opnemen). Door de eerste stap naar een gesprek te zetten, vergroot u de kans dat de klant met een positieve ervaring naar buiten komt. U kunt het chatvenster aanpassen. U kunt alle conversaties vanaf één dashboard beheren – zelfs als u LiveChat op meer dan één site hebt ingesteld.

Elke klantinteractie wordt gemarkeerd met kleurrijke cirkels die aangeven hoe lang de persoon heeft gewacht (hierdoor kunt u sneller reageren). U krijgt volledige geschiedenis van de vorige chats. Ze bieden een 14-daagse gratis proefversie voor elke nieuwe gebruiker, maar je kunt een exclusieve 30-daagse verlenging krijgen als je je aanmeldt voor LiveChat.

Met de LiveChat WordPress-plugin kunt u uw site eenvoudig integreren met hun oplossing. Het chatvenster is ook vriendelijk en eenvoudig. Maar let op: de prijs kan variëren afhankelijk van het aantal agenten in uw team.

Meer voordelige chat oplossingen naast LiveChat

Meer voordelige oplossingen voor Chat functie variërend van 10 tot 25 euro per maand vind je hier:


Handleidingen, tests en overzicht van Chat functie in WordPress

Algemene handleidingen, tests en een overzicht van chat functies in je WordPress website vind je hier:
Beste plugins voor Chat functionaliteit voor WordPress websites


Meer weten over LiveChat review chat software voor WordPressof info?

Wil je meer informatie? Veel cursisten met interesse in LiveChat review chat software voor WordPress bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Meer halen uit je WordPress websites

Wil je meer halen uit je WordPress sites en webshops dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven