Sticky zwevende zijbalk sidebar widgets WordPress site

Logo cursus traing wordpress

Sticky zwevende zijbalk sidebar widgets WordPress site

Sticky zwevende zijbalk widgets op WordPress

Een zwevende zijbalk kan ervoor zorgen dat klanten op een oproep tot actie op je website klikken en nieuwe klanten aantrekken als deze correct wordt gebruikt.

Je kunt ook een zwevend of een zwevend klevend menu maken om je klanten hulp te bieden.

Wat maakt een goede WordPress Sticky Sidebar Plugin?

Als je een contactformulier in WordPress wilt, dan is een sticky plugin een van de beste manieren om het te presenteren. Een WordPress inschrijfformulier is een geweldige manier om klantgegevens te verzamelen of ze te informeren over je laatste nieuwsbrief.

Een sticky sidebar plugin zorgt ervoor dat de vast blijft zitten aan de zijkant van je webpagina tijdens het scrollen. Gebruikers kunnen soms moeite hebben om de informatie op de zijbalk te bekijken als deze niet op zijn plaats wordt gehouden.

Het fantastische aan een zwevend klevend menu is dat het iemand in staat stelt om actie te ondernemen zonder dat het te opdringerig is tijdens het bladeren. Als een plakkerig menu WordPress plugin correct is ingesteld, kunnen websitebezoekers en de totale stijgen.

Waarom zou je niet het maximale uit je website willen halen? Je kunt de klanttevredenheid verhogen door belangrijke informatie aan je klant te tonen via een sticky zwevende zijwidget.

Dit artikel toont je vijf van de beste zwevende zijbalkwidgets op WordPress, zodat je hun prijzen en functies kunt bekijken. Zonder verder oponthoud is het tijd om aan dit artikel te beginnen.

Beste Sticky Sidebar Plugin op WordPress

De beste Sticky Sidebar Plugin op WordPress vind ik:

WP Sticky Sidebar van Premio

Met deze plugin kun je ervoor zorgen dat de zijbalk op je website op zijn plaats blijft wanneer de gebruiker omhoog en omlaag scrollt op je homepage. Je kunt de inhoud en links die je wilt promoten, plus je gebruikers kunnen gemakkelijk door je website navigeren.

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Ga de dialoog aan met klanten op sociale media
  • Korting op pakketten van een jaar

Nadelen

  • Niet-bestaande klantenondersteuning
  • Beperkte CMS compatibiliteit
  • Kenmerken

WP Sticky Sidebar is een geweldige toepassing waarmee je boven- en ondermarges kunt toevoegen aan je zijbalk. Dit kan je helpen om de ruimte te vullen met meer informatie zodat je klanten het antwoord kunnen krijgen waar ze naar op zoek zijn.

In de pro-versie van de software kun je dingen aanpassen zodat de widget beter is afgestemd op je klantcommunicatiestrategie. Je kunt de toepassing ook gebruiken om te voorkomen dat bepaalde pagina's worden geladen of om een CSS-stijl aan je website toe te voegen.

WP Sticky plugin

WP Sticky

Sticky sidebar in WordPress thema

Een sticky sidebar kan sommige gevallen in je , maar in de meeste niet.

Sidebar met Astra WordPress thema

Sticky sidebar of zijbalk met html en css

Je kan ook een sticky sidebar of zijbalk maken met html en css. Bijvoorbeeld:

See the Pen Sticky Sidebar by Claire (@clairecodes) on CodePen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om pagina-inhoud te maken die aan de viewport blijft plakken terwijl je scrollt, zoals een jump-to-anchor menu of sectiekoppen.

Gooi een position: sticky in je CSS regelset, stel de richtingscompensatie in (bijvoorbeeld top: 0) en je bent klaar om indruk te maken op je teamgenoten met minimale inspanning.

Maar sticky positionering kan een beetje lastig worden, vooral als het gaat om hoogte en de gevaarlijke situatie van het verbergen van inhoud in een positie waar niet naartoe gescrold kan worden. Ik zal je laten zien wat het probleem is en hoe ik het heb opgelost.

Deze zijbalk bevat actie-items en filters die relevant zijn voor de hoofdinhoud. Als de paginasectie wordt gescrolld, blijft dit onderdeel gefixeerd op de viewport en contextueel toegankelijk.

See the Pen Dynamic Sticky Sidebar Component by Ryan Mulligan (@hexagoncircle) on CodePen.

A Dynamically-Sized Sticky Sidebar with HTML and CSS

Meer weten over Sticky zwevende zijbalk sidebar widgets WordPress siteof info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Sticky zwevende zijbalk sidebar widgets WordPress site bekeken ook de onderstaande artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress website beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Sticky zwevende zijbalk sidebar widgets WordPress site

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Sticky zwevende zijbalk sidebar widgets WordPress site en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven