Pop-up maken met WordPress plugin gratis en betaald

Logo cursus traing wordpress

Pop-up maken met WordPress plugin gratis en betaald

Pop-up maken met gratis en betaalde WordPress plugins

In deze handleiding leg ik je daarom graag uit hoe jij een pop-up in je website in kunt bouwen.

Ik ben niet echt een fan van pop-ups, laat ik dat vooropstellen. Het komt nogal dwingend over. Maar uit mijn ervaring, en die van klanten, heb ik gemerkt dat het werkt als onderdeel van je lead generation. Er zijn er enkele tienduizenden plugins beschikbaar voor WordPress. Als je zoekt op ‘pop-up' bij WordPress.org krijg je honderden plugins te zien. Welke is dan de beste? Hieronder een aantal tips:

Beste betaalde Pop-up plugin voor WordPress

Met de betaalde Ninja Popups plugin op Envato (25 dollar) kun je de verhogen op je website door een te koppelen aan het inschrijven op je nieuwsbrief. Of door het liken van je -pagina's. De WordPress plugin is redelijk eenvoudig in te stellen. Ninja Popups kun je koppelen aan e-mailmarketing software zoals en CreateSend.

Je kan de Ninja Popups plugin uitbreiden met de Optin Bars Pack (7 dollar)
De uitbreiding werkt als een extra plugin en voegt 12 verschillende opt-in bar layouts toe aan de Ninja Popups. De WordPress plugin biedt onder andere de mogelijkheid om a/b-tests uit te voeren.

Geavanceerde Pop-up plugin voor WordPress

Ook met Thrive Leads kun je op veel manieren je conversie te verhogen op je website. Je kunt kiezen voor opt-in bars, widgets in de , en je kunt links of knoppen in je lopende tekst koppelen aan pop-up formulieren voor twee-staps pop-ups. De prijs is 19 dollar per maand
Bekijk Thrive Leads

Beste Pop-up plugin voor WordPress

ConvertPro is mijn favoriet. Met ConvertPro kun je goed je conversie te verhogen op je website. Je kunt kiezen voor opt-in bars, widgets in de sidebar, en je kunt links of knoppen in je lopende tekst koppelen aan pop-up formulieren voor twee-staps pop-ups. De prijs is 69 dollar per jaar.
ConvertPro Pop-up en marketing plugin

Beste gratis Pop-up plugin voor WordPress

Ik gebruik voor simpele pop-up meestal dezelfde plugin, namelijk de Ultimate WordPress plugin. Ik heb diverse andere plugins getest maar deze werkt het simpelst en gaat altijd goed voor 90% van de doeleinden. De Ultimate shortcodes plugin heeft heel veel shortcode functies en er is een gratis en betaalde versie. In de betaalde versie zit de pop-up functie. Dit is bijna gratis, namelijk 10 dollar voor lifetime en onbeperkt aantal websites. De pop-up op deze pagina is ook met deze plugin gemaakt.
Bekijk Ultimate shortcodes WordPress plugin

Let op bij WordPress pop-ups

Het laden van een pop-up heeft invloed op de snelheid van je website. Je site wordt iets langzamer bij zwaardere plugins. Houd hier dus rekening mee. Bekijk eventueel de handleiding snelheid WordPress website beperken.

Voorbeeld gratis pop-up

Dit is een voorbeeld van een gratis WordPress Pop-up plugin. Onderaan deze pagina kun je lezen hoe je dit maakt.

Bekijk onze cursuslocatiesMeer informatie over Pop-up maken met WordPress plugin gratis en betaaldof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Pop-up maken met WordPress plugin gratis en betaald bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress site beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Pop-up maken met WordPress plugin gratis en betaald

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Pop-up maken met WordPress plugin gratis en betaald en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven