UWV Scholingsvoucher voor cursus WordPress

Logo cursus traing wordpress

UWV Scholingsvoucher voor cursus WordPress

Uwv-logo-uwv-scholingsvoucher-cursus-wordpress

Met de UWV Scholingsvoucher kun je bij CursusWP.com een budget van 2500 euro (incl. BTW) besteden. Je moet hiervoor een WW uitkering hebben of ingeschreven staan op werk.nl. Dit geld voor alle zzp-ers en werknemers. We raden je aan om eerst even contact met ons op te nemen om te bekijken welke cursus(sen) het beste bij je past voor de beschikbare 2500 euro. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de onze speciale WordPress cursuspakketten, bijvoorbeeld het UWV Megapakket.

Update 2018
De actie van het UWV is afgelopen. Je kan echter nog wel in aanmerking komen voor een korting als je een UWV uitkering hebt. Neem in dit geval contact op of bel Arthur: 06 2083 0583


UWV Scholingsvoucher speciaal voor werkzoekenden

Wanneer kun je gebruik maken van de scholingsvoucher? Je staat bij het UWV ingeschreven als werkzoekende als je CV op werk.nl staat. Oók werkenden komen dus in aanmerking.

 1. Je bent werkloos
  Je hebt een WW-uitkering of IOW-uitkering en je wilt graag aan de slag als web-developer (= kansberoep).
 2. Je bent werknemer
  Je hebt een (aflopende) arbeidsovereenkomst en wilt je laten omscholen, zodat je meer kans maakt op een baan bij een nieuwe werkgever.
 3. Je bent ZZP-er
  Je staat ingeschreven bij de KvK en je wilt je gratis laten bijscholen zodat je meer kans maakt op nieuwe freelance opdrachten.

UWV Scholingsvoucher aanvragen voor 3 maart

Er is veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een scholingsvoucher aan te vragen. Het budget van het UWV is hierdoor snel opgegaan. Vanaf 3 maart 2017 is het dus niet meer mogelijk om een scholingsvoucher aan te vragen. Er is dus haast geboden.


Hoe gebruik je de UWV Scholingsvoucher voor WordPress?

Volg de volgende stappen om gebruik te maken van de UWV Scholingsvoucher voor je WordPress cursus:

 1. Download het aanvraagformulier voor de scholingsvoucher via het UWV.
 2. Lees het  eerst goed door.
 3. Neem vervolgens contact op met ons. We kunnen dan samen bekijken welke cursus het beste bij je wensen past, welke prijs hierbij hoort en op welke datums we kunnen starten.
 4. Vul deel 1 van het formulier zelf in. Wij vullen dan deel 2 voor je in en sturen deze ingevuld per mail terug.
 5. Geef op de lijst van de kansberoepen aan: webdeveloper (onder het kopje ‘ICT')
 6. Stuur het ingevulde formulier op naar:
  UWV, Postbus 57200, 1040 BC Amsterdam

Hoe lang duurt de aanvraag voor de Scholingsvoucher?

Het kan even duren voordat het UWV de aanvraag in zijn geheel heeft afgehandeld. Het kan max. 8 weken duren. Ga uit van 6 á 8 weken.


Speciale pakketten voor de UWV Scholingsvoucher

Met het UWV Scholingsvoucher heb je een budget van €2500 inclusief BTW. Dit is €2060 exclusief BTW. Vaak aangevraagd en gehonoreerd voor de UWV Scholingsvoucher zijn de WordPress Pakketten. Dit zijn mooie totaal-pakketten en die precies passen binnen het UWV-budget.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Eisen van het UWV

Wat zijn de belangrijkste eisen van het UWV?

 • Je staat momenteel niet ingeschreven bij een hbo of wo instituut
 • Je bent werknemer, zzp'er of ontvangt een WW-uitkering
 • Je betaalt de opleiding helemaal zelf
 • De door jouw gekozen opleiding leidt op tot een kansberoep. De lijst met kansberoepen vind je op deze webpagina van het UWV. De valt onder ‘webdeveloper' op de kansberoepenlijst.
 • Je hebt je CV op werk.nl geplaatst. Maar dat hoeft helemaal niet te betekenen dat je op dit moment actief op zoek bent naar een baan.

Meer info kun je vinden op de website van het UWV en de scholingsvoucher.


Hoe groot is de kans dat je in aanmerking komt voor de scholingsvoucher?

Als je aan de formele eisen voldoet (zie hierboven) dan is die kans heel groot. Het UWV toetst alleen op formele gronden. Het UWV toetst niet inhoudelijk, dus niet of de gekozen opleiding past binnen je cv en ook niet of je geschikt bent voor een kansberoep. Het UWV heeft al vele opleidingen en cursussen toegekend die bij ons met een scholingsvoucher zijn aangevraagd.


Meer informatie over UWV Scholingsvoucher voor cursus WordPressof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in UWV Scholingsvoucher voor cursus WordPress bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven