Korting Hostnet klant | cursus training WordPress website maken

Korting Hostnet klant | cursus training WordPress website maken

Logo cursus traing wordpress

Korting Hostnet klant | cursus training WordPress website maken

Heb je bij Hostnet je en WordPress website ondergebracht, dan kun je bij ons korting krijgen op je WordPress cursus training.

Hostnet WordPress hulp assistentie helpdesk en veel gestelde vragen

Heb je als beginner of gevorderde hulp of assistentie nodig bij WordPress dan kun je voor veel vragen terecht bij de helpdesk van Hostnet. Voor specifieke vragen over je webhosting kun je ook contact met ze opnemen.
Wat je bij Hostnet niet leert, is hoe je je WordPress website het beste zelf kan maken. Daar is een of webhosting ook niet voor bedoeld. In beginsel is de webhosting alleen voor het verlenen van een domeinnaam en serverruimte. Hostnet helpt je bij het installeren van WordPress maar dan houdt het op. Je zal wellicht gemerkt hebben dat Hostnet, ondanks hun goede service, weinig of geen hulp biedt bij het bouwen van je WordPress website.

Welke WordPress webdesign cursus voor klanten van Hostnet?

Heb je webhosting van Hostnet en wil je ook een goede , dan kun je bij ons een cursus of training volgen. Welke WordPress webdesign cursus of training kun je volgen als klant van Hostnet om je eigen website te maken? Voor een simpele WordPress website is de basiscursus voldoende. Als je meer wilt weten dan kun je ook de 3-daagse WordPress Bootcamp volgen.


Wat is de korting voor klanten van Hostnet?

Wat bedraagt de korting voor vaste Hostnet klanten:

  • WordPress basiscursus

    De korting is 50 euro op de 1-daagse WordPress basiscursus.

  • WordPress Bootcamp 3-daagse

    De korting is 250 euro op de 3-daagse WordPress Bootcamp. Je bespaart daarnaast heel veel tijd en moeite omdat je gelijk in 3 dagen je website optimaal, ontworpen en SEO-proof online hebt.

Handleidingen, support en helpdesk voor je Hostnet WordPress website

Naast de handleidingen, support en helpdesk die je uiteraard van Hostnet hebt, krijg je na het volgen van een WordPress cursus toegang tot het beveiligde login voor cursisten op onze site waar je de beste informatie, handleidingen en instructies kan vinden. Je vindt hier de beste tips en handleidingen voor het maken van je WordPress website. De WordPress cursus is zo een complete aanvulling op je Hostnet webhosting.


Voorwaarden hostnet korting WordPress training

Hoe kom je in aanmerking voor de Hostnet korting? Je moet zelf aantoonbaar klant zijn bij Hostnet. Vermeld bij je aanmelding graag je klantnummer van Hostnet en laat bij de aanvang van de cursus zien dat je kan inloggen in je Hostnet account. De account moet wel op jouw naam staan.

Korting aanvragen een aanmelden WordPress cursus

Ben je aantoonbaar klant bij Hostnet en wil je je aanmelden? Vul dan de onderstaande kortingvouchercode in op de aanmeldpagina, onder het kopje ‘Aanvullende informatie’ en dan ‘Vouchercode’:

Reviews WordPress cursussen en trainingen

Lees enkele succesverhalen van ervaringen van tevreden WordPress cursisten. Lees waarom deelnemers van de WordPress trainingen zo enthousiast zijn.
Reviews WordPress cursussen en trainingen
Succesverhalen WordPress cursussen en trainingen

Aanmelden WordPress cursus als klanten van Hostnet

Wil je je aanmelden voor een WordPress training met Hostnet korting? Ga dan naar de aanmeldpagina en vermeld de Hostnet voucher-code.


Meer over Korting Hostnet klant | cursus training WordPress website maken

Scroll naar top