Voorbeeld mooie website webdesign webshop Bayashi

Logo cursus traing wordpress

Voorbeeld mooie website webdesign webshop Bayashi

Voorbeeld Japans webdesign

Mooie Japanse, minimalistisch, verfijnd website met evenwichtige, strak design verleidt bezoekers de website te verkennen zonder gebruik te maken van veel speciale effecten.

Mikiya Kobayashi is een meubelontwerper uit Tokio, Japan. Hij richtte zijn eigen studio op in 2006. Dit heeft ertoe geleid dat hij met veel bekende merken en ontwerpers heeft samengewerkt en in de loop der jaren veel inventieve en strakke meubelontwerpen heeft gemaakt.

Zijn meubelontwerpen zijn echter niet het enige strakke aspect van zijn carrière – ook de manier waarop hij zich op zijn website presenteert is mooi hip.

De sobere lay-out van de website is niet spannend. Vanaf het moment dat de bezoeker de pagina voor het eerst opent, is het doel ondubbelzinnig. Kobayashi's verschillende ontwerpen worden in een keurig getoond.

Een schreefloos genaamd Calibre wordt gebruikt voor alle Latijnse alfabetische tekens op de website. Voor de tekst in het Japans wordt een Microsoft's native lettertype Meiryo gebruikt. Deze vormen een mooi, stijlvol contrast met elkaar, waardoor deze website een harmonieus ritme krijgt.

Voorbeeld goed design en webshop Mikiyako Bayashi

>Bekijk website mikiyakobayashi.com

www.mikiyakobayashi.com


Meer weten over Voorbeeld mooie website webdesign webshop Bayashiof info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Voorbeeld mooie website webdesign webshop Bayashi bekeken ook de onderstaande artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress site beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Voorbeeld mooie website webdesign webshop Bayashi

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Voorbeeld mooie website webdesign webshop Bayashi en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven