Wat is Elementor?

Logo cursus traing wordpress

Wat is Elementor?

Wat is Elementor?

is een van de meest populaire WordPress plugins, met meer dan 8 miljoen installaties wereldwijd. Het laat u uw site aanpassen via een drag and drop interface, waardoor het gemakkelijk is om pagina's en berichten te maken zonder enige kennis van codering.

Zoals u in de bovenstaande schermafbeelding kunt zien, wordt Elementor gebruikt in een aparte interface die verschilt van de standaard WordPress-interface. Je hebt er echter nog steeds rechtstreeks toegang toe vanuit je site, dus er is niets anders te beheren dan de eigenlijke Elementor plugin.

Elementor wordt geleverd met een groot aantal widgets, waarmee u verschillende functies aan uw site kunt toevoegen. Als dit niet genoeg is voor u, dan zijn er vele Elementor add-ons om vele widgets en styling opties toe te voegen.

Misschien is de sterkste eigenschap van Elementor wel de ontwerpmogelijkheden. U kunt aangepaste posities instellen, opvulmarges aanpassen en globale regels maken voor kleuren en typografische instellingen.

U kunt vele soorten websites maken met Elementor, waaronder portfolio's, e-commerce sites, landingspagina's, lijsten met evenementen, blogs, en vrijwel alles wat u maar kunt bedenken.

Elementor: Gratis vs. Pro vergeleken

Elementor heeft zowel gratis als betaalde versies beschikbaar. De gratis versie wordt geleverd met 40+ basiswidgets en 30+ sjablonen. De premium plannen beginnen bij $49 per jaar voor één site, oplopend tot $999 per jaar voor het agency plan, met een limiet van 1.000 sites.


Meer informatie over Wat is Elementor?of info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Wat is Elementor? bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven