WooCommerce lidmaatschap member, abonnement, digitale product

Logo cursus traing wordpress

WooCommerce lidmaatschap member, abonnement, digitale product

Online digitale producten verkopen in WordPress

Wanneer u een online product of training verkoopt kan het zijn dat u hiervoor een online ledenomgeving wilt hebben of wanneer u een product verkoopt waarvoor u maandelijks moet betalen dan wilt u een abonnement kunnen verkopen. Standaard is dit niet mogelijk met .

Met de Subscriptio plugin kun je abonnementen en lidmaatschappen verkopen via WooCommerce. Deze plugin creëert terugkerende facturen en zorgt ervoor dat zowel de klant als de webwinkelier de abonnementen kan opzeggen.

Lidmaatschappen, memberships en abonnementen in WordPress

Dezelfde eigenaren als de Subscriptio plugin heeft ook de ‘WooCommerce Membership” plugin ontwikkeld. Deze plugin maakt het mogelijk om online ledenomgevingen te creëren en integreert natuurlijk 100% met de Subscriptio plugin.

Het voordeel van deze plugins ten opzichte van andere plugins die ook een ledenomgeving kunnen creëren is dat deze plugins slechts een eenmalige investering vereisen terwijl andere partijen een maandelijkse investering verwachten. Bovendien is de investering voor deze twee plugins niet zo slecht.


Meer WordPress WooCommerce Plugins tips

Meer WooCommerce handleidingen naast de WooCommerce integratie Inschrijven nieuwsbrief WordPress:


WordPress WooCommerce trainingen


Wil je meer informatie over WooCommerce lidmaatschap member, abonnement, digitale productof info?

Meer informatie? Veel cursisten met interesse in WooCommerce lidmaatschap member, abonnement, digitale product bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Scroll naar boven