WordPress ping diensten toevoegen lijst schrijven

Logo cursus traing wordpress

WordPress ping diensten toevoegen lijst schrijven

In deze WordPress handleiding, zal ik je laten zien hoe je ping diensten kunt integreren op WordPress sites en hoe je WordPress ping diensten toe kunt voegen.

Wat zijn deze Ping Diensten?

Al onze artikelen zullen worden gepubliceerd onder de WordPress Tips categorie. Wat zijn deze Ping Diensten? Wanneer u een nieuw artikel op uw sites of blogs voorbereid met WordPress infrastructuur te publiceren, waarschuwt WordPress automatisch de site update aan een ping website, zie hieronder.

Met deze waarschuwingen worden de pagina's of artikels die u op uw site plaatst, sneller gelezen en geïndexeerd door de van zoekmachines. Voor meer informatie, zie Update Services in de WordPress documentatie.
codex.wordpress.org/Update_Services

Standaard WordPress Ping Diensten Lijst

WordPress wordt standaard geleverd met een enkele service link na de eerste . Deze vind je in WordPress onder Instelling – Schrijven en dit it is standaard:

Pingdiensten toevoegen aan WordPress website

U dient handmatig de andere diensten toe te voegen die wij in de onderstaande lijst aanbieden. Eerst dient u in te loggen in uw WordPress admin paneel, klik op de Schrijf tab onder de Instellingen tab, kopieer dan de service links hieronder en plak ze in de Update Services box, druk dan op de bewaar knop.

Pingdiensten verwijderen van website

Als u niet wilt dat de updateservices worden gepingd, verwijder dan alle updateservice URI's die vermeld staan onder “Update Services” op het scherm Instellingen->Beheer van uw WordPress installatie.

Kan ik mijn WordPress berichten zelf pingen?

Natuurlijk, als u wilt dat de artikelen die u op uw website schrijft sneller worden geïndexeerd, kunt u de artikelen die u op uw site deelt handmatig pingen. Het enige wat u hoeft te doen is naar de WordPress aangedreven Pingomatic of Feed Shark site te gaan, uw sitenaam, link en feed link in te voeren, en de diensten te selecteren die u wilt pingen.
feedshark.brainbliss.com
pingomatic.com

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om ping diensten aan je WordPress sites toe te voegen.


Meer weten over WordPress ping diensten toevoegen lijst schrijvenof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in WordPress ping diensten toevoegen lijst schrijven bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over WordPress ping diensten toevoegen lijst schrijven?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, WordPress ping diensten toevoegen lijst schrijven en WordPress sites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven