BuddyBoss Thema online sociaal netwerk platform community

Logo cursus traing wordpress

BuddyBoss Thema online sociaal netwerk platform community

Het BuddyBoss Thema maakt van uw website een volledig functioneel sociaal netwerkplatform, net als , met open of privégroepen, privéberichten en diepe LearnDash integratie.

BuddyBoss Thema overzicht

Als u ooit een online community voor uw bedrijf of bedrijf heeft willen creëren, dan is het BuddyBoss Thema het enige thema dat u de komende jaren nodig zult hebben. Het is een uniek thema op een eigen competitie en wordt geleverd met een gratis plugin genaamd het BuddyBoss Platform.

Samen kunnen het BuddyBoss Thema en Platform iedereen, zelfs niet-techneuten, helpen om een sociale netwerksite op te bouwen die op één lijn staat met moderne sociale netwerksites. U zult geavanceerde functies hebben die vaak apart worden aangeschaft in andere thema's, en u zult in staat zijn om het te integreren met veel WordPress plugins als uw behoeften uit te breiden en te evolueren.


BuddyBoss Thema en Platform alternatief voor BuddyPress

Hoe zijn het BuddyBoss Thema en Platform tot stand gekomen? Het BuddyBoss Thema en Platform zijn eigenlijk een vervanging voor , een WordPress plugin waarmee je een sociale netwerksite kunt maken. Hoewel innovatief, had BuddyPress veel beperkingen en heeft het een hele gemeenschap van plugins van derden voor een aantal meer geavanceerde functies, zoals het creëren van een forum. Het gebruik van veel add-on plugins bemoeilijkt niet alleen de zaken, maar maakt het ook nog eens duurder voor de gebruikers.

Dus de makers van BuddyBoss Thema dachten, wat als we al deze geavanceerde functies onder één dak hebben? Dat zou de dingen makkelijker maken! En dat deed het ook. Nu, met de BuddyBoss combo, kun je zoveel meer doen dan een sociale netwerksite, maar je kunt ook forumdiscussies en sociale groepen maken zonder een extra plugin, gratis en betaalde cursussen hosten, en nog veel meer.

Online community te creëren

Het BuddyBoss Platform voegt functionaliteiten toe aan WordPress om het makkelijk te maken een online community te creëren. Deze functionaliteiten omvatten de mogelijkheid om gebruikersprofielen, sociale groepen, forums, e-mailuitnodigingen, enz. aan te maken.

Het BuddyBoss Thema zorgt ervoor dat alles er mooi uitziet. Je kunt elk gebruiken met het BuddyBoss Platform, maar het ziet er niet zo goed uit als bij het gebruik van het BuddyBoss Thema.


Verkoop uw inhoud met BuddyBoss + LearnDash

Naast het hebben van een online community, kunt u ook uw content op uw website verkopen door het BuddyBoss Thema te integreren met LearnDash. Als u al gebruik maakt van LearnDash, is het goede nieuws dat de BuddyBoss extra stappen heeft genomen om ervoor te zorgen dat hun platform en thema perfect geïntegreerd is met LearnDash. Dit maakt het zo makkelijk om content te verkopen en een community op te bouwen rondom deze content.

Learndash handleiding en review

Als u niet bekend bent met LearnDash, is het een learning management systeem WordPress plugin waarmee u online cursussen kunt maken, hosten en beheren op één plek. Dit is een premium plugin die je apart moet aanschaffen. Door het te integreren met , kunt u uw cursussen verkopen voor een eenmalige prijs of op basis van een abonnement.

LearnDash is een geweldige plugin op zich. Het heeft een krachtige ingebouwde cursusbouwer die je kunt gebruiken om je cursussen vanaf nul op te bouwen, quizzen en opdrachten te maken, aangepaste certificaten aan te maken en nog veel meer. U kunt cursussen gratis of tegen een eenmalige of terugkerende vergoeding aanbieden. De mogelijkheden zijn eindeloos met LearnDash.

Hoewel ik niet in detail ga ingaan op het maken van een cursus in LearnDash (u kunt mijn beoordeling van LearnDash hier bekijken), wil ik u wel laten zien hoe u de cursuslijstpagina en de individuele cursuspagina's kunt aanpassen aan uw eigen wensen.

LearnDash integreren

Om LearnDash te gebruiken, ga je naar Plugins > Nieuw toevoegen en installeer en activeer LearnDash.

Na de van LearnDash wordt automatisch een nieuwe pagina aangemaakt met de URL ‘jouwdomeinnaam.com/trainingen'.

Op deze pagina zullen leden alle beschikbare cursussen op uw site kunnen zien.
Ga eerst naar LearnDash > Instellingen en zorg ervoor dat het actieve sjabloon in uw LearnDash LearnDash 3.0 en NOT Legacy is. LearnDash 3.0 is een nieuw uitgebrachte versie die ervoor zorgt dat elke cursuspagina er meteen geweldig uitziet, zodat u geen uitgebreide aanpassingen hoeft te doen.

De cursuslijstpagina aanpassen

Als LearnDash eenmaal is geïnstalleerd en geactiveerd, dan zie je bij BuddyBoss > Thema-opties dat er een nieuwe sectie is genaamd LearnDash:

Hier kun je spelen met hoe de cursuslijstpagina eruit ziet. Je kunt de categoriefilter inschakelen, zodat de leden de cursussen onder één categorie kunnen zien. In het veld Taxonomie kun je kiezen of gebruikers kunnen filteren op categorie of op tags.

Je kunt ook het instructeurs inschakelen, zodat gebruikers alle cursussen van een instructeur kunnen zien. Als u de enige instructeur bent, kunt u zonder deze filter.

Je kunt er ook voor kiezen om de auteur van de cursus en de datum van de aanmaak weer te geven op cursussen, trainingen, lessen of onderwerpen.


BuddyBoss: Prijs

Als je kijkt naar alle dingen die je kunt doen met BuddyBoss, en als je kijkt naar de prijs ervan, is het moeilijk om niet verbaasd te zijn over wat voor een stelen het is. Voor een jaarlijks bedrag van $228 kunt u een krachtige sociale netwerksite voor uw merk bouwen. Voeg slechts $ 60 toe en je zult in staat zijn om ook nog 5 sites per jaar te bouwen. En je krijgt toegang tot alle functies van het thema – geen add-ons nodig.
BuddyBoss prijzen

Als u geïnteresseerd bent in het hebben van kant en klaar website setup, ontwerp of migratie, zult u een eenmalige 3000 setupkosten plus /mo moeten betalen. Als u eenkant en klaar (done-for-you) mobiele app wilt inzetten, stijgt de eenmalige setupkosten tot $8000 en de maandelijkse kosten tot $249. Als je het wilt uitproberen om het zelf te zien en erachter te komen dat het niet aan je behoeften voldoet, kun je gebruik maken van hun 14-daagse geld terug garantie.

BuddyBoss: help, hulp, support en ondersteuning

Ondersteuning wordt slechts geboden op 1 manier, de Help Desk. Ze bieden momenteel geen ondersteuning via andere kanalen zoals sociale media en e-mail, dus de enige manier om hulp te krijgen is door een ticket in te dienen bij hun Helpdesk.

Dit is een beetje teleurstellend, want het is al 2020, bedrijven zouden multi-channel ondersteuning moeten hebben die klanten ontmoet waar ze zijn. Bijvoorbeeld, live chat apps bieden een veel snellere manier voor klanten om hulp te krijgen dan het indienen van een ticket. Dus op het gebied van ondersteuning kan BuddyBoss met sprongen vooruit gaan door meer manieren toe te voegen waarop klanten hulp kunnen krijgen.

BuddyBoss Review: Voordelen

  • Het geconsolideerd krachtige sociale netwerksite functies zoals prive-berichten en sociale groepen onder een dak, waardoor het gemakkelijker dan ooit om een online community op te bouwen.
  • Het integreert perfect met LearnDash en vele andere WordPress-plugins, waaronder paginabouwers zoals Pro.
  • Het thema aanpassen is uitgebreid met veel meer mogelijkheden dan andere premium thema's.
  • Het is heel goedkoop als je bedenkt hoe geavanceerd de functies zijn.

BuddyBoss Review: Nadelen

  • Het kan moeilijk zijn om de touwen te leren, en je zult naar tutorials moeten kijken om te zien hoe het werkt.
  • Instellingen voelen in het begin overweldigend aan, je kunt niet vinden waar iets is, wat bijdraagt aan het overweldigende gevoel voor nieuwe gebruikers.
  • Sommige functies missen aanpassingsopties.

BuddyBoss Review: Samengevat

BuddyBoss Thema is het grootste en in mijn optiek beste WordPress thema voor het creëren van een sociale netwerksite. Er is letterlijk niets anders in de markt te vinden.

De integratie met BuddyBoss Platform, een plugin ontwikkeld door hetzelfde bedrijf, verenigt alle functies en componenten op één plaats en elimineert de noodzaak voor add-ons en plugins. Als u op zoek bent naar de eenvoudigste en meest geavanceerde manier om een sociale netwerksite te creëren die u in de toekomst kunt uitbreiden, dan zijn het BuddyBoss Thema en Platform alles wat u nodig heeft.

BuddyBoss demo

Je kunt BuddyBoss gratis proberen op:
demos.buddyboss.com/marketplace
Klik op sandbox


Meer handleidingen naast BuddyBoss voor online platform maken


Meer informatie over BuddyBoss Thema online sociaal netwerk platform communityof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in BuddyBoss Thema online sociaal netwerk platform community bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je website beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over BuddyBoss Thema online sociaal netwerk platform community

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, BuddyBoss Thema online sociaal netwerk platform community en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven