Beste extensies BuddyPress sociaal platform WP plugin

Logo cursus traing wordpress

Beste extensies BuddyPress sociaal platform WP plugin

Zoals bij WordPress kan worden uitgebreid met een veelheid aan plugins die er speciaal voor zijn gemaakt. Hier zijn een paar plugins die u kunt overwegen.

Uitbreiding van uw BuddyPress-installatie

Zoals bij WordPress kan BuddyPress worden uitgebreid met een veelheid aan plugins die er speciaal voor zijn gemaakt.


BuddyBoss

Wanneer u een online community opzet, wilt u misschien meer dan BuddyPress te bieden heeft. Misschien wilt u aanpasbare ledenprofielen toevoegen, de mogelijkheid om sociale groepen te maken, ledenalbums, ondersteuning voor evenementen (via de Events Calendar Pro), cursussen aanbieden (ala LearnDash, of zelfs lidmaatschappen verkopen. Dit is waar BuddyBoss om de hoek komt kijken. Deze krachtige plugin voegt deze community-functies en meer toe, zodat u uw beste BuddyPress-site kunt maken.

Lees meer over BuddyBoss


BuddyPress-groepsblog

Terwijl er één blog aan uw site is gekoppeld, kunt u met deze plugin de opties voor groepen uitbreiden om een enkele blog aan elke gemaakte groep toe te voegen. Van daaruit kunnen groepsbeheerders gebruikersrollen voor de blog toewijzen.

Lees meer over Groupblog


BuddyPress Activiteit Plus

Met deze handige plugin kunnen gebruikers eenvoudig elkaars berichten promoten met de bekende deelknoppen in -stijl. De plugin stelt leden ook in staat om , video's of links in te sluiten in de activiteitenstroom, waardoor het delen van media op uw site eenvoudig wordt.

Lees meer over Activity Plus


Youzer Geavanceerde Gebruikersprofielen

Youzer is een premium plugin (in tegenstelling tot de andere gratis add-ons die we hebben genoemd), maar het is een absolute must-have als u serieus van plan bent uw eigen sociale netwerk op te bouwen met BuddyPress. Deze plugin voegt opties voor badges, emoticons, sociale login, opmerkingen, bij vermeldingen en zo veel meer (checkout onze volledige Youzer beoordeling om te zien wat deze plugin nog meer kan doen).

Lees meer over Youzer


BuddyPress Docs

Deze plugin voegt samenwerkende documenten toe aan uw BuddyPress-gemeenschap. Op deze manier kunnen leden en groepen gezamenlijk werken aan projecten, evenementen, meetups en meer.

Lees meer over Docs


rtMedia Galerij voor BuddyPress & bbPress

rtMedia voegt een nieuw mediatabblad toe voor BuddyPress-gebruikersprofielen en -groepen. Op deze manier kunnen leden foto's, video's en zelfs diavoorstellingen van zichzelf of groepsevenementen koppelen en delen.

Lees meer over rtMedia

Er zijn veel meer dan deze kleine selectie plugins (hier is een verzameling van onze favorieten voor de beste BuddyPress plugins), en een complete lijst is te vinden op de BuddyPress.org website.


Meer handleidingen over BuddyPress en een online platform maken


Wil je meer details over Beste extensies BuddyPress sociaal platform WP pluginof info?

Wil je meer weten? Veel web-designers met interesse in Beste extensies BuddyPress sociaal platform WP plugin bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Meer halen uit je WordPress sites

Wil je meer halen uit je WordPress websites dan nu?
Overweeg dan de volgende trainingen en adviezen:

Scroll naar boven