Gastbloggers gezocht WordPress blog over webdesign

Logo cursus traing wordpress

Gastbloggers gezocht WordPress blog over webdesign

Ben je op zoek naar een gastblog en schrijf je graag over jou ervaringen met WordPress? Dan ben ik op zoek naar jou.

Gastbloggers gezocht voor gastblog over wordpress website maken webdesign

Als je net zo gepassioneerd bent over WordPress als wij, nodigen wij u uit om een blog te schrijven voor CursusWP. We zijn voortdurend op zoek naar unieke, authentieke en nuttige informatie om met onze lezers te delen. Gastbloggers helpen ons onze horizon te verbreden en onze inhoud te verbeteren. Als je een verhaal wilt vertellen, informatie wilt delen of advies wilt geven, dan ben je de perfecte kandidaat om een artikel te schrijven voor onze blog.
Voor onze Website over WordPress ben ik op zoek naar verschillende bloggers die het leuk vinden om over WordPress te schrijven. Ik hoop een leuk bloggersteam op te zetten die met enige regelmaat artikelen over WordPress zullen schrijven.


Voorbeelden Gastblogger over WordPress en webdesign

Enkele voorbeelden van WordPress onderwerpen waarover geschreven kan worden:

 • WordPress tips & ticks (weetjes waar andere WordPressers ook wat aan hebben)
 • WordPress plugins en functionaliteiten
 • 's en webdesign
 • WordPress wetenswaardigheden
 • SEO-tips
 • en Branding
 • , liefst in combinatie met WordPress

Voorwaarden Gastblogger voor WordPress

Voorwaarden Gastblogger voor WordPress blog:

 • Schrijven doe je graag en met veel plezier.
 • Je schrijft één blog per maand, minimaal 8x per jaar.

Wat kan CursusWP jou bieden voor je blog?

CursusWP is de meest bekeken WordPress aanbieder in Nederland. Natuurlijk nemen we niet de eer voor een blog die je hebt geschreven. Daarom wordt je naam en een korte biografie over je bij je artikelen geplaatst. U kunt ook links naar je website opnemen. Op deze manier kun je de aandacht van al onze lezers krijgen.

Websitetoekenning en links in je gastblog

Wat kan CursusWordPress jou bieden in ruil voor je inzet?

 • Ik bied jou een leuke plek aan voor al je verhalen.
 • Je krijgt link- en naamsvermelding als vaste gastblogger.
 • Je krijgt link- en naamsvermelding onder al je blogs en artikelen.
 • Ik publiceren je blog op onze website en kondigen deze aan op social media en eventueel in onze nieuwsbrief.
 • Meer traffic naar je website door linkbuilding, dus een hogere Google ranking.
 • Een aparte webpagina over jou als WordPress deskundige met daarop al je blogartikelen
 • De blogposts die je schrijft, mogen na minimaal 2 weken ook op je eigen site geplaatst worden met een link naar CursusWP.

Bloguitwisseling

Iedereen heeft baat bij een samenwerking op de blog, ook onze lezers. Wanneer we blogartikelen uitwisselen met andere websites, krijgen onze lezers meer inhoud van hoge kwaliteit en krijgen we meer volgers. Zo komen we hoger in de zoekresultaten van Google terecht en zijn we beter zichtbaar voor potentiële lezers. Als u een gastblog plaatst op CursusWP, zien al onze lezers je link en krijgen ze meer naamsbekendheid.

Welke gastblogger gezocht?

Iedereen kan gastblogger worden. Of je nu veel of een beetje ervaring WordPress hebt. De enige voorwaarde is dat je artikelen kwaliteit hebben. Als je net zo enthousiast bent overWordPress als wij, geven we u graag een plaatsje op CursusWP.

Vergoeding gastblog WordPress

Op dit moment is het voor mij niet mogelijk om een voor je blogs te betalen.Wel hoop ik je op een andere manier te kunnen waarderen voor je inzet. Dit zou kunnen door middel van reviews voor service of producten of het aanbieden van WordPress ervaring of een kleine WordPress stage. Daarnaast kunnen we je vergoeden in de vorm van licenties voor de , ter waarde van enkele honderden euro's.

We maken vantevoren goede afspraken. Je blog is geen garantie voor succes, maar misschien wel een extra duwtje in de rug zodat je meer naamsbekendheid en meer traffic naar je website krijgt. Lukt het je niet om op vaste basis te gastbloggen, maar zou je het wel eenmalig willen doen, dan mag je me ook een bericht sturen via contact, om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Voorbeelden van WordPress Gastblogs

Enkele voorbeelden van gastblogs vind je hier:


Contact opnemen over Gastblog WordPress

Lijkt een gastblog je wat of heb je nog vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met mij op via contact, graag met als onderwerp ‘'.

Dankjewel!
Arthur


Meer weten over Gastbloggers gezocht WordPress blog over webdesignof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Gastbloggers gezocht WordPress blog over webdesign bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven