Gerelateerde berichten weergeven met WordPress Plugin

Logo cursus traing wordpress

Gerelateerde berichten weergeven met WordPress Plugin

Een gerelateerde post plug-in is een WordPress-plug-in die een ​​lijst met artikelen weergeeft op je webpagina met soortgelijke onderwerpen en informatie. Dit kan je ontzettend veel tijd besparen, zeker met een grotere website.

Vandaag de dag leven we in een wereld vol afleidingen. Mensen raken snel verveeld en afgeleid en men is altijd op zoek naar iets nieuws. Volgens studies besteedt 55% van je websitebezoekers minder dan 15 seconden aan het lezen van uw blog-berichten voordat zij de website verlaten. Dat is dus een zeer korte tijd om uw websitebezoekers te boeien.
Lees meer over het onderzoek naar het gedrag van website-bezoekers.

Soortgelijke berichten laten zien als strategie

Je kan strategieën gebruiken om je om de bezoekers te weerhouden om je website te snel verlaten. Eén daarvan is een ‘related post plugin' of gerelateerde berichten plugin. Je gebruikt zo'n plug-in voor gerelateerde berichten om uw bezoekers steeds meer te laten lezen over de onderwerpen waar ze toch al in geïnteresseerd zijn.

Wat zijn verwante/gerelateerde berichten plug-ins?

Een gerelateerde postplug-in is een WordPress-plug-in die op je website kan worden geïnstalleerd om een ​​lijst met artikelen op je web-pagina weer te geven aan uw websitebezoekers wanneer ze je website bezoeken om één ​​van je blogberichten of artikelen te lezen.
Je biedt je bezoeker een kans om meer over het onderwerp te weten te komen zonder te hoeven zoeken of terug te moeten klikken naar de vorige pagina of een andere website te bezoeken en tegelijkertijd de weergave van uw websitepagina's te vergroten. Het is een win-win situatie.

Elke plugin werkt anders. Sommige bieden je de mogelijkheid om een ​​ op uw zijbalk weer te geven. Andere geven verwante artikelen onder aan elk blogbericht weer. Hoe dan ook, het hoofddoel is om uw bloglezers door meer artikelen te laten bladeren die gerelateerd zijn aan het onderwerp waarnaar ze op zoek waren.

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)

YARPP is een van de populairste plug-ins voor verwante berichten met meer dan 220.000 WordPress installaties. De plugin is vooral populair vanwege het geavanceerde algoritme dat de plug-in gebruikt om zeer relevante gerelateerde berichten weer te geven door het onderwerp te matchen met paginatitels, inhoud, tags en categorieën.

Met de plug-in kun je een gerelateerde berichtenwidget onder je blogposts weergeven als een lijst met links of met icons of miniaturen. Je hebt deze links misschien gezien onder sommige blogposts op internet met de tekst ‘OOK VOOR JOU INTERESSANT', gevolgd door een lijst met links naar andere gerelateerde berichten. Deze worden (waarschijnlijk) mogelijk gemaakt door deze plug-in.

YARPP is mijns inziens de beste gerelateerde post plug-in

Het algoritme de plug-in is echt uniek. Het werkt supersnel. In het genre vind ik dit de beste plugin. Succes!

Bekijk plugin:
wordpress.org/plugins/yet-another-related-posts-plugin


Meer weten over Gerelateerde berichten weergeven met WordPress Pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Gerelateerde berichten weergeven met WordPress Plugin bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven