Hoeveel tags gebruiken in WordPress bericht?

Hoewel het niet duidelijk is hoeveel tags genoeg zijn om voor een blogbericht te gebruiken, kun je 10 of minder per bericht te gebruiken.

Logo cursus traing wordpress

Hoeveel tags gebruiken in WordPress bericht?

Hoeveel WordPress tags moet je gebruiken in een bericht?

Technisch gezien is er geen vaste limiet aan het aantal tags dat u kunt gebruiken voor elk bericht. U kunt zoveel tags toevoegen als u wilt voor één bericht. Het belangrijkste doel van tags is om gebruikers te helpen onderwerpen in meer detail te vinden op uw site.

U kunt dus meerdere, zelfs honderden tags aan uw bericht toevoegen. Het toevoegen van meer dan een handvol tags kan echter de bruikbaarheid en van je site beïnvloeden en kan averechts werken als het gaat om SEO.

Hoewel het niet duidelijk is hoeveel tags genoeg zijn om in één blogbericht te gebruiken, raden we aan om er 10 of minder per bericht te gebruiken.


Meer informatie over Hoeveel tags gebruiken in WordPress bericht?of info?

Wil je meer informatie? Veel lezers met interesse in Hoeveel tags gebruiken in WordPress bericht? bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites en webshops ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites en webshops beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Hoeveel tags gebruiken in WordPress bericht??

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Hoeveel tags gebruiken in WordPress bericht? en WordPress websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven