Hoeveel categorieën gebruiken voor een bericht?

Probeer 1 hoofdcategorie toe te wijzen aan elk bericht en gebruik evt. subcategorieën om gebruikers te helpen de specifieke inhoud te vinden.

Logo cursus traing wordpress

Hoeveel categorieën gebruiken voor een bericht?

Hoeveel categorieën moet ik gebruiken voor een bericht?

Te veel categorieën kunnen indruisen tegen wat het beste is voor je gebruikers. Je denkt vaak dat hoe meer categorieën je hebt, hoe meer informatie je je bezoekers geeft over het type bericht. Maar het gebruik van meerdere categorieën komt je SEO niet ten goede.

Een uitgebreid gebruik van categorieën maakt het vaak juist moeilijker voor gebruikers om door je website te navigeren en de inhoud te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Als je bericht onder veel verschillende categorieën valt, kan dit ook leiden tot duplicatie van inhoud, wat niet goed is in de ogen van zoekmachines.

Probeer 1 hoofdcategorie toe te wijzen aan elk bericht en gebruik indien nodig subcategorieën om gebruikers te helpen de specifieke inhoud te vinden die ze zoeken.


Meer weten over Hoeveel categorieën gebruiken voor een bericht?of info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Hoeveel categorieën gebruiken voor een bericht? bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress site.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress cursus Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je website sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Hoeveel categorieën gebruiken voor een bericht??

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Hoeveel categorieën gebruiken voor een bericht? en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven