Hoeveel WordPress categorieën moet je hebben?

Hoewel er geen specifiek aantal categorieën is dat je zou moeten hebben, is het het beste om het in het begin bij 5 tot 10 te houden.

Logo cursus traing wordpress

Hoeveel WordPress categorieën moet je hebben?

Hoeveel categorieën moet je hebben in WordPress?

Hoewel er geen specifiek aantal categorieën is dat je zou moeten hebben, is het het beste om het bij een paar te houden. Het is goed om 5 tot 10 categorieën te hebben en hoe meer, hoe 15, tenzij je duizenden content hebt over verschillende onderwerpen.

Als je pas begint, kun je minimaal 3 tot 5 brede categorieën maken en gaandeweg meer categorieën toevoegen en uitbreiden.

Te veel categorieën zien er onoverzichtelijk uit en verwarren gebruikers. Gebruik er zo weinig mogelijk om je site overzichtelijk te houden. Je kunt subcategorieën gebruiken om je berichten beter te classificeren.


Meer weten over Hoeveel WordPress categorieën moet je hebben?of info?

Wil je meer weten? Veel lezers met interesse in Hoeveel WordPress categorieën moet je hebben? bekeken ook de onderstaande artikelen:


WordPress training onderhoud

De meeste problemen met WordPress websites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele WordPress sites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress website.

WordPress cursus onderhoud en beheer

Leer hoe je websites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress site sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Hoeveel WordPress categorieën moet je hebben??

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Hoeveel WordPress categorieën moet je hebben? en WordPress sites en webshops.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven