Kolommen beheren instellen WordPress admin plugin

Logo cursus traing wordpress

Kolommen beheren instellen WordPress admin plugin

Beheer en organiseer kolommen in de berichten, gebruikers, opmerkingen en media lijsten in het WordPress admin paneel. Verander de WordPress admin schermen in mooie, duidelijke overzichten.

LIJST EN OVERZICHT KOLOMMEN TABELLEN BERICHTEN PAGINA'S

Standaard biedt WordPress lijsttabellen, waarmee u een overzicht krijgt van uw inhoud in het admin paneel. Deze lijsttabellen zijn echter vrij beperkt. Voor posts en custom post types, bijvoorbeeld, wordt niet veel meer dan de datum en van de post weergegeven. Admin Columns stelt je in staat controle te nemen over deze lijsttabellen, door de kolommen te beheren die in deze overzichten worden weergegeven. Met ondersteuning voor aangepaste velden, , aangepaste taxonomieën, EXIF-gegevens voor media en nog veel meer (Admin Columns heeft meer dan 200 kolommen), kunt u overzichten maken die perfect geschikt zijn voor uw inhoud.

Functies Admin Columns WordPress plugin

Admin Columns verbetert uw WordPress- aanzienlijk. Of u nu een eenvoudige blog of een volledige bedrijfswebsite beheert, het zal zijn waarde binnen enkele minuten bewijzen. Dankzij ons toegewijde ontwikkelings- en ondersteuningsteam kunt u er zeker van zijn dat Admin Columns een essentieel onderdeel van elke WordPress installatie zal blijven.

Om u een inzicht te geven in de grote hoeveelheid mogelijkheden die Admin Columns biedt om uw (of uw klant) WordPress admin panel te verbeteren, bekijk dan zeker de screenshots of de demo video!

SORTEERBARE, FILTERBARE EN BEWERKBARE KOLOMMEN

Alle nieuwe kolommen ondersteunen sortering op alle schermen, en veel van hen ondersteunen filtering. Een andere geweldige functie is direct bewerken: hiermee kunt u alle soorten gegevens (inclusief titels, uitgelichte afbeeldingen, aangepaste velden en taxonomieën) direct bewerken vanuit het overzicht van de berichten. Deze functies zijn alleen beschikbaar met Admin Columns Pro! Admin Columns Pro stelt je ook in staat om je kolominstellingen te en exporteren, en het stelt je in staat om je kolommen op te slaan in PHP, zodat jij (en je klanten) je geen zorgen hoeven te maken over de admin-interface!

PLUGIN INTEGRATIE

Admin Columns werkt perfect met zowat alle externe plugins met aangepaste kolommen. Voorbeelden hiervan zijn SEO (SEO kolommen), , Advanced , Types en Pods. Niet alleen kun je de aangepaste kolommen die door deze plugins zijn toegevoegd reorganiseren, je kunt ook aangepaste kolommen die door Admin Columns zijn aangeleverd in het overzicht toevoegen!


Meer weten over Kolommen beheren instellen WordPress admin pluginof info?

Wil je meer informatie? Veel bezoekers met interesse in Kolommen beheren instellen WordPress admin plugin bekeken ook de onderstaande handleidingen:


WordPress cursus onderhoud

De meeste problemen met WordPress sites ontstaan door een combinatie van factoren. Van webhosting tot de inrichting van je site. Ik heb de laatste 15 jaar vele websites vast zien lopen, langzaam of gehackt zien worden door de verkeerde aanpak.

Deze problemen, ellende en schade is te vermijden door de juiste aanpak en strategie. Het is even werk en vergt een investering in tijd, geld en energie maar daarna heb je gegarandeerd minder problemen, meer plezier, meer controle en een betere WordPress site.

WordPress training onderhoud en beheer

Leer hoe je WordPress sites beter kan beheren en beveiligen in de speciale onderhoudscursus:
WordPress training Onderhoud en beheer

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website of webshop sneller en gestroomlijnder kan bouwen in de WordPress Bootcamp:
Web-development in WordPress Bootcamp

Nog vragen over Kolommen beheren instellen WordPress admin plugin?

Neem eventueel contact op met Arthur als je nog vragen hebt over onderhoud, beveiliging, Kolommen beheren instellen WordPress admin plugin en WordPress websites.

WordPress expert

Arthur Wentzel, web-developer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven