MultilingualPress plugin gratis WP site vertaling maken

Logo cursus traing wordpress

MultilingualPress plugin gratis WP site vertaling maken

Vertaling maken met MultilingualPress

Prijs: Meerdere prijsniveaus, beginnend bij $99/jaar

De MultilingualPress plugin gaat ervan uit dat u verschillende talen aanbiedt aan uw klanten met behulp van de WordPress Multisite functionaliteit. Het staat u dan toe om uw autonoom vertaalde versies van de website met elkaar te verbinden.

Een opvallende eigenschap van deze plugin is de robuuste fouttolerantie om gegevensverlies te voorkomen. Aangesloten berichten zullen niet verdwijnen als een vorige versie wordt verwijderd. De vertaalde pagina's worden ook beveiligd als ze één voor één worden behandeld. Zo hoeft u niet opnieuw te als er per ongeluk iets wordt verwijderd.

De nieuwste versie van MultilingualPress biedt ondersteuning voor de Advanced plugin, en is ook geoptimaliseerd voor . Bovendien, deze vertaling plugin biedt volledige pagina builder compatibiliteit met populaire tools zoals en .

Prijs MultilingualPress

$99/jaar geeft je 3 talen en 1 website voor vertaling, terwijl het $299/jaar plan ondersteuning biedt voor 6 talen en 3 sites.


Wil je meer details over MultilingualPress plugin gratis WP site vertaling makenof info?

Wil je meer weten? Veel bezoekers met interesse in MultilingualPress plugin gratis WP site vertaling maken bekeken ook de onderstaande handleidingen:


Scroll naar boven