Google Language Translator WordPress plugin vertalingen

Logo cursus traing wordpress

Google Language Translator WordPress plugin vertalingen

Translate WordPress – Google Language Translator

Prijs: Gratis, meerdere gelaagde prijsplannen vanaf $7.99/maand

Hoewel het geen officiële Google-plugin is, kunt u met Google Language Translator vertalingen rechtstreeks van Google Translate op uw site gebruiken.

U kunt profiteren van de meer dan 80 talen die Google Translate ondersteunt, en de plugin biedt bezoekers een manier om van taalweergave te wisselen.

Volgens de WordPress download pagina, deze plugin nu bevoegdheden meer dan 500.000 meertalige sites wereldwijd en biedt automatische integratie, de optie om te verbergen Google top frames, en de “suggereren betere vertaling” pop-up en bevat ook ondersteuning voor meertalige SEO om te helpen verbeteren van uw site rankings wereldwijd.

Terwijl de gratis versie van deze plugin ondersteuning biedt voor alle talen samen met automatische vertaling voor onbeperkte woorden, heb je een betaald plan nodig om toegang te krijgen tot het bewerken van vertalingen of meertalige SEO.


Meer weten over Google Language Translator WordPress plugin vertalingenof info?

Wil je meer informatie? Veel web-designers met interesse in Google Language Translator WordPress plugin vertalingen bekeken ook de onderstaande veel gelezen handleidingen:


Scroll naar boven