Essential Grid Plugin Portfolio maken in WordPress

Logo cursus traing wordpress

Essential Grid Plugin Portfolio maken in WordPress

Portfolio maken met Essential Grid WordPress Plugin

Portfolio's maken werkt mooi met deze WordPress plugin. Essential Grid is één van de uitgebreidste plugins voor het maken van portfolios en overzichten. Tijdens de cursus leg ik uit hoe je deze plugin het beste kan gebruiken.

portfolio maken met Essential Grid wordpress plugin

Portfolio's en overzichten maken met WordPress Plugin

Met deze plugin maak je berichten of producten uit een categorie of product categorie zichtbaar op een WordPress pagina. Dit is de beste methode om je portfolio te maken in WordPress.
Handleiding portfolio te maken in WordPress

De is heel uitgebreid en van dezelfde makers (themepunch) als de fameuze Revolution Slider WordPress plugin. Essential Grid is een premium plugin voor WordPress waarmee je dus verschillende inhoudsformaten kunt weergeven in een zeer aanpasbaar galerieraster. Mogelijke toepassingen variëren van portfolio's, blogs, galerijen, winkels, prijstabellen, diensten, product sliders, Instagram, YouTube, reviews en alles wat je maar kunt bedenken.

Essential Grid plugin van ThemePunch

Het Duitse team van ThemePunch maakt enkele van de meest populaire plugins die er zijn voor WordPress. Essential Grid is een van de topverdieners in hun bibliotheek, naast de fameuze Revolution Slider WordPress plugin. In de loop der tijd is Essential Grid een van de meest gewilde en meest succesvolle plugins op CodeCanyon geworden. Dus we wilden de plugin een hoogtepunt geven en u laten beslissen of het iets is dat uw sites zou kunnen verbeteren.

en gridplugins zijn niet ongewoon in 's. Maar Essential Grid gaat veel verder dan de meeste andere grid-plugins en thema's. Daarom kopen mensen nog steeds elke dag Essential Grid-licenties, zelfs nadat vele thema's hun eigen aangepaste grid-sjablonen bevatten.

Video handleiding portfolio maken in WordPress met Essential Grid

Bekijk de onderstaande video hoe je een portfolio maakt in WordPress met Essential Grid plugin:


Handleiding portfolio maken Go Portfolio Plugin

Tijdens de volgende cursussen leg ik deze portfolioplugin goed uit, met een handleiding en voorbeelden en templates. Bekijk de ontwerptrainingen:

WordPress Essential Grid Portfolio Plugin info:

Bekijk alle voorbeelden op Voorbeelden portfolios


Meer informatie over Essential Grid Plugin Portfolio maken in WordPressof info?

Wil je meer weten? Veel cursisten met interesse in Essential Grid Plugin Portfolio maken in WordPress bekeken ook de onderstaande handleidingen en artikelen:


Training of cursus ontwerp en vormgeving

WordPress design en vormgeving

Leer hoe je je WordPress website of webshop beter en kan ontwerpen en vormgeven in de speciale designcursus:
Design en ontwerpcursus voor WordPress

WordPress Bootcamp

Leer hoe je je WordPress website mooier kan maken en vormgeven in de WordPress Bootcamp spoedopleiding:
Design en ontwerp in WordPress Bootcamp

Info over Essential Grid Plugin Portfolio maken in WordPress

Neem vrijblijvend contact op met Arthur als je nog vragen hebt over ontwerp, Essential Grid Plugin Portfolio maken in WordPress en WordPress webdesign.

WordPress designer

Arthur Wentzel, web-designer

06 20 83 05 83

Scroll naar boven