Website maken met WordPress

Logo cursus traing wordpress

Website maken met WordPress

Welkom op de Nederlandstalige trainingsite voor WordPress: CursusWP.com (tot 2015 cursuswordpress.com). Voor zowel beginners als gevorderde gebruikers van WordPress hebben we een ruim aanbod van trainingen en cursussen op het gebied van WordPress. Leer met behulp van onze cursussen hoe je je eigen website kunt maken met WordPress, en hoe je er vervolgens het meeste uit kunt halen.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management System (CMS) dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In het begin was het een simpel systeem voor het maken van blogs. Naarmate de tijd vorderde, werd het steeds verder uitgewerkt en gebruiksvriendelijk en is het tegenwoordig mogelijk om er ook diverse websites en webshops mee te maken. WordPress is anno 2018 het grootste CMS systeem ter wereld. Lees meer waarom je het beste voor WordPress kunt kiezen.
Arthur, de vaste trainer van CursusWP.com, werkt sinds 2006 met WordPress en verzorgt als eerste in Nederland sinds 2008 cursussen voor het maken van websites met WordPress.

Website maken voor Beginners

Ben je nieuw met WordPress en vraag je je af hoe je een website kunt bouwen dan zit je hier goed. De website en trainingen bevat alle informatie die je als beginner moet weten, vanaf het aanvragen van een domeinnaam, tot het volledig langslopen van WordPress. Zo word je bijvoorbeeld uitgelegd hoe je moet beginnen met een (WordPress) website, je stap voor stap door de procedure geleid, maar ook wat elk onderdeel in het WordPress dashboard inhoudt. Mocht je de basiscursus hebben gedaan, dan kan je ook een vervolgcursus doen.

WordPress website voor Gevorderden

Ben je al goed of redelijk thuis in WordPress? Geen probleem. WordPress, en het internet, staan niet stil en daarom zijn er altijd wel nieuwe dingen te leren op het gebied van thema's, plugins, SEO en . Er verschijnen regelmatig nieuwe berichten op de website, waarmee je ervoor kan zorgen dat je op de hoogte blijft van de laatste technieken die WordPress te bieden heeft.

Voorbereiding en webhosting

Wees op tijd met het registeren van je domeinnaam. Het registeren van een domeinnaam kost niet veel, ongeveer 4 a 10 euro per jaar. Indien beschikbaar kun je hem meteen registeren en ook een hostingpakket afsluiten om direct met je website aan de slag te kunnen. Voorafgaand aan de cursus helpen we je hierbij op weg.
Meer over WordPress en webhosting

Hulp nodig bij het maken van een website?

Wil je een ? Is er een probleem omtrent je WordPress website? Wil je een cursus of training volgen  of heb je gewoon een vraag, dan kan je altijd contact opnemen of bellen met Arthur: +31 6 2083 0583.

Scroll naar boven